şahin doğan
80+ Platinum
Samsung’un kameraları her zaman dandikti ztn o aya zoomlama 100x muhabbetleri falanda tamamen fiyasko yapay zeka ile sahte bir ay görüntüsü gösteriyor sadece iPhone her zaman kraldır.Örneklerde dikkatimi çeken şey neredeyse her fotoğrafta S24 Ultra'nın puslu, soluk, gölgeleri, siyahları açmaya çalışırken fotoğrafı kirleten bir görüntüye sahip olması.
Samsung fotoğraf kısmında her zaman rekabetçiydi bence. Ön kamera ve video işini bana göre hiçbir zaman oturtamadılar.Samsung’un kameraları her zaman dandikti ztn o aya zoomlama 100x muhabbetleri falanda tamamen fiyasko yapay zeka ile sahte bir ay görüntüsü gösteriyor sadece iPhone her zaman kraldır.
Bana sorsan ikiside aynı ben Apple ekosistem kurmasaydım bugün büyük ihtimal android geçerdim ama hepsi birbirine çok benziyor artık cihazlarınSamsung fotoğraf kısmında her zaman rekabetçiydi bence. Ön kamera ve video işini bana göre hiçbir zaman oturtamadılar.
Evet başladık klasik iphone fanboyları.Samsung’un kameraları her zaman dandikti ztn o aya zoomlama 100x muhabbetleri falanda tamamen fiyasko yapay zeka ile sahte bir ay görüntüsü gösteriyor sadece iPhone her zaman kraldır.
yarı fiyatına aldığın bir cihaza göre bence arada öyle aman aman bir fark yok bana kalırsa. kamera dışında sayacak bir ton özelliği var zaten ama kamerada son çıkanlarda iphone bi tık daha iyi denebilir.Samsung’un kameraları her zaman dandikti ztn o aya zoomlama 100x muhabbetleri falanda tamamen fiyasko yapay zeka ile sahte bir ay görüntüsü gösteriyor sadece iPhone her zaman kraldır.
mustafa sözen klonları bunlar.Evet başladık klasik iphone fanboyları.
One yavv.mustafa sözen klonları bunlar.
O bile "Sözde" iPhone'u bıraktı.mustafa sözen klonları bunlar.
Heee anladım aşırı komiksinmustafa sözen klonları bunlar.