Iyi paraya satip 68kya falan bulursan alinabilit magazalarda ucuz olur biraz daha zatrnArkadaşlar 1 yıllık Iphone 16'ım var 256 GB. 60Hz olmasından dolayı acaba satıp 17 alsam mı diye düşünüyorum. 17 Pro 107k çok pahalı bu yüzden alabilirsem anca 17 düz alabilirim. Sizce değer mi?
Sırf 120hz için geçikir bence makas çok açılmıyorsa bende 15 pro var tasarımı güzel olsa geçerdim bende düz 17, ama hoşuma gitmedi bekletip 17 pro veya 18 pro alabilirimArkadaşlar 1 yıllık Iphone 16'ım var 256 GB. 60Hz olmasından dolayı acaba satıp 17 alsam mı diye düşünüyorum. 17 Pro 107k çok pahalı bu yüzden alabilirsem anca 17 düz alabilirim. Sizce değer mi?
Telefonun sıfırı daha ucuz.60k yazdım düz 16 için %98 pil ömrü + apple'dan alınma kılıf ve ekran koruyucu dahil eğer bu fiyata satabilirsem, üzerine 18k koyup 17 alıyım diyorum.
Benim amacım cihazın uzun süre güncelleme alması arkadaşlar, kamerası falan çok da umrumda değil kullanmıyorum zaten. O yüzden düz 17 tercih etmeyi düşünüyorum.
Sıfırı zaten 65K ki alan bide ordan kartla alabilecek 60k çok değil mi 1 yıllık için60k yazdım düz 16 için %98 pil ömrü + apple'dan alınma kılıf ve ekran koruyucu dahil eğer bu fiyata satabilirsem, üzerine 18k koyup 17 alıyım diyorum.
Benim amacım cihazın uzun süre güncelleme alması arkadaşlar, kamerası falan çok da umrumda değil kullanmıyorum zaten. O yüzden düz 17 tercih etmeyi düşünüyorum.
Hocam o paraya satamazsın açılmamış kutu 256 59 a sıfır verenler var bilgin olsun55K veren var bu arada. Bakalım 60'a satabilirsem satarım satamazsam almam zaten 17'yi.
proyla düzün farkı neler ki bu sene sadece kamera birazcık daha iyi oluyodurKredi çek, PRO al.
55 veren var ben 60 istiyorum. 60'ın altına satmam temiz kullandım zaten sorunsuz en kötü pazarlıkla belki 58-59.Hocam o paraya satamazsın açılmamış kutu 256 59 a sıfır verenler var bilgin olsun
Havası yeter.proyla düzün farkı neler ki bu sene sadece kamera birazcık daha iyi oluyodur