evet parayı çöpe atmak 16e nin fiyatını hak eden bir tarafını söyler misin diğer telefonları da katarak ?iPhone ve parayı çöpe atmak
bitane çift sim cihazım var birtane esimli 3 tane fiziksel sim var yani kısaltırsa kısatsın benı etkılemezhat işini napiyosun ya devlet bi anda o e simlerin süresini kısaltırsa nolacak,bir anda tüm yd telefonlar çöp olur
veri aktarma gibi bir durum olmuyor hocam icloud girili oldugu ıcın sorunsuz oluyor ayrıca 2. cihaz sadece yanınızda bulunacak yine aynı cihazdan devam edeceksınız16E alırım ben. Senede 2 kere cihaz değiştirmekle uğraşamam her seferinde verileri aktarmak falan gereksiz uğraş bir de yılın 4 ayı günde 3 defa şarj edilmesi gereken bir cihaza katlanmak da lazım.
peki anlamadığım nokta şu, madem 2 telefon kullanıcan o meziyete girmek yerine normal tr cihazi al uğraşmadan kullan madem ayni fiyata geliyorbitane çift sim cihazım var birtane esimli 3 tane fiziksel sim var yani kısaltırsa kısatsın benı etkılemez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
veri aktarma gibi bir durum olmuyor hocam icloud girili oldugu ıcın sorunsuz oluyor ayrıca 2. cihaz sadece yanınızda bulunacak yine aynı cihazdan devam edeceksınız
aynı fiyata geliyor diye arkadaş için dedim ben 15+13 mini kullanıyorum ikisinin fiyatına tr alsam max 13 alırım bu butceylepeki anlamadığım nokta şu, madem 2 telefon kullanıcan o meziyete girmek yerine normal tr cihazi al uğraşmadan kullan madem ayni fiyata geliyor![]()
arkadaşım kullanırken şöyle bir bakma fırsatım oldu, içerik tüketiyorsan maalesef 60hz ekranı çok göze batıyor bildiğin jöle gibi sallanıyor ekrandaki içerikler. alacaksan eski bile olsa 120hzlik bir şey al.valla yarınız al iyi yarınız çöp çekiyo karar veremedim bende
Ya reis ben anlamadım ki iphone 16da 60 hz buda 60 hz ekran olarak hiç bir farkı yok tek eksiği kamera ve mag safearkadaşım kullanırken şöyle bir bakma fırsatım oldu, içerik tüketiyorsan maalesef 60hz ekranı çok göze batıyor bildiğin jöle gibi sallanıyor ekrandaki içerikler. alacaksan eski bile olsa 120hzlik bir şey al.
15 pro falan 120hz varsa, aidan feragat edilip alınabilir, ai özellikleri umurumda değil dersen.Ya reis ben anlamadım ki iphone 16da 60 hz buda 60 hz ekran olarak hiç bir farkı yok tek eksiği kamera ve mag safe
2.sim ile e sim aynı imei kabul ediliyor aynı anda kapanacaklarbitane çift sim cihazım var birtane esimli 3 tane fiziksel sim var yani kısaltırsa kısatsın benı etkılemez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
veri aktarma gibi bir durum olmuyor hocam icloud girili oldugu ıcın sorunsuz oluyor ayrıca 2. cihaz sadece yanınızda bulunacak yine aynı cihazdan devam edeceksınız