IPHONE 16E ALINIR MI ?

düz 16 kullanıyorum bence dinamik ada modelli al işlevli ve kullanımı daha keyifli.

Dinamik ada kullanım keyfini alınca telefonu kullanmak extra keyifli kendini özel hissettriyor.

hat işini napiyosun ya devlet bi anda o e simlerin süresini kısaltırsa nolacak,bir anda tüm yd telefonlar çöp olur
bitane çift sim cihazım var birtane esimli 3 tane fiziksel sim var yani kısaltırsa kısatsın benı etkılemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16E alırım ben. Senede 2 kere cihaz değiştirmekle uğraşamam her seferinde verileri aktarmak falan gereksiz uğraş bir de yılın 4 ayı günde 3 defa şarj edilmesi gereken bir cihaza katlanmak da lazım.
veri aktarma gibi bir durum olmuyor hocam icloud girili oldugu ıcın sorunsuz oluyor ayrıca 2. cihaz sadece yanınızda bulunacak yine aynı cihazdan devam edeceksınız

bitane çift sim cihazım var birtane esimli 3 tane fiziksel sim var yani kısaltırsa kısatsın benı etkılemez

veri aktarma gibi bir durum olmuyor hocam icloud girili oldugu ıcın sorunsuz oluyor ayrıca 2. cihaz sadece yanınızda bulunacak yine aynı cihazdan devam edeceksınız
peki anlamadığım nokta şu, madem 2 telefon kullanıcan o meziyete girmek yerine normal tr cihazi al uğraşmadan kullan madem ayni fiyata geliyor:D

peki anlamadığım nokta şu, madem 2 telefon kullanıcan o meziyete girmek yerine normal tr cihazi al uğraşmadan kullan madem ayni fiyata geliyor:D
aynı fiyata geliyor diye arkadaş için dedim ben 15+13 mini kullanıyorum ikisinin fiyatına tr alsam max 13 alırım bu butceyle

valla yarınız al iyi yarınız çöp çekiyo karar veremedim bende
arkadaşım kullanırken şöyle bir bakma fırsatım oldu, içerik tüketiyorsan maalesef 60hz ekranı çok göze batıyor bildiğin jöle gibi sallanıyor ekrandaki içerikler. alacaksan eski bile olsa 120hzlik bir şey al.

arkadaşım kullanırken şöyle bir bakma fırsatım oldu, içerik tüketiyorsan maalesef 60hz ekranı çok göze batıyor bildiğin jöle gibi sallanıyor ekrandaki içerikler. alacaksan eski bile olsa 120hzlik bir şey al.
Ya reis ben anlamadım ki iphone 16da 60 hz buda 60 hz ekran olarak hiç bir farkı yok tek eksiği kamera ve mag safe

Ayni fiyata xiaomi, samsung, honor vs. Daha iyi performanslı telefonlar var ancak iphone kullanmak istiyorsan kesinlikle alınır. Ben aldım ama sırf iphone istediğim için aldım gram pişman değilim

2.sim ile e sim aynı imei kabul ediliyor aynı anda kapanacaklar

Geri