IPHONE 16E ALINIR MI ?

yd cihaz kullanıyo gemici arkadaşım whatsappdan arayabiliyo sadece falan onla mı uğraşılır dayı allah aşkına hiç girmem o toplara alırım 16E kullanırım daha iyi

Hocam şöyle düşünün aynı fiyata 16 E mi yoksa yd iPhone 16 Pro + iPhone 8 / se2 mi
16E alırım ben. Senede 2 kere cihaz değiştirmekle uğraşamam her seferinde verileri aktarmak falan gereksiz uğraş bir de yılın 4 ayı günde 3 defa şarj edilmesi gereken bir cihaza katlanmak da lazım.

detaylı testleri yapılmış iphonedo kanalında bana çok mantıklı geldi 128 GB alacağım zaten 41k gözüküyor güncel mediamarkt'ta sizce almaya değer mi.iphone 15 pro max'e o kadar para vermektense bunu 41kya almak bana mantıklı gözüküyor

youtube inceleme link :

satın alma link : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-md1q4tua-iphone-16e-128gb-akilli-telefon-siyah-1244798.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.13.9
bu fiyata çok daha iyi androidler varken tercih edilmemesi taraftarıyım sırf iphone alacaksın diye paranı çöpe atma.

16E alırım ben. Senede 2 kere cihaz değiştirmekle uğraşamam her seferinde verileri aktarmak falan gereksiz uğraş bir de yılın 4 ayı günde 3 defa şarj edilmesi gereken bir cihaza katlanmak da lazım.
Yanında taşırsın yani iPhone 8 sadece internet paylaşacak

İphone 16e mantıklı gelmiyor hocam bana tek kamera :/ ekran birde 60hz ben yurtdışından yanayım

detaylı testleri yapılmış iphonedo kanalında bana çok mantıklı geldi 128 GB alacağım zaten 41k gözüküyor güncel mediamarkt'ta sizce almaya değer mi.iphone 15 pro max'e o kadar para vermektense bunu 41kya almak bana mantıklı gözüküyor

youtube inceleme link :

satın alma link : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-md1q4tua-iphone-16e-128gb-akilli-telefon-siyah-1244798.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.13.9
Alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanında taşırsın yani iPhone 8 sadece internet paylaşacak
Bu yıl gerek bile kalmadı. Neredeyse herkesinki benim de dahil ilk sim 6. Ayda kapandı

youtube inceleme link :

Kesinlikle alınır

Iphone alanlar güvenlik için diyorlar, senin de amacın bu ise 80-90k yerine 40k daha mantıklı. Sadece konuşmalar + banka fln yeterli. Yav zaten başka ne için kullanacaksın? Oyun diyorsan da yeter herhalde iphone'nun olayı içindeki parçalar değilde her zaman software olmuştur, yine oynatır oyunu.

Bence o paraya değmez sadece işlemci güçlü ama o işlemciyi kullanacak ne ekran var nede kamera verim alamadıktan sonra ne önemi var işlemcinin ikinci el 13 pro daha mantıklı bence

Alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yıl gerek bile kalmadı. Neredeyse herkesinki benim de dahil ilk sim 6. Ayda kapandı
Keşke bende alaydım yd. Cidden pişmanım yakın zamanda bende geçerim gibi

Geri