iPhone istiyorsan alınır ama Android’e sıcak bakıyorsan gereksiz olur. Çünkü S25, Honor 400 Pro, S24 Plus gibi cihazlar var.valla yarınız al iyi yarınız çöp çekiyo karar veremedim bende
iPhone istiyorsan alınır ama Android’e sıcak bakıyorsan gereksiz olur. Çünkü S25, Honor 400 Pro, S24 Plus gibi cihazlar var.valla yarınız al iyi yarınız çöp çekiyo karar veremedim bende
Hocam şöyle düşünün aynı fiyata 16 E mi yoksa yd iPhone 16 Pro + iPhone 8 / se2 miAynı paraya 1 tane alır sorunsuz kullanırım şahsen. Cihaz değiştirmekle hatlar ne zaman kapanacak diye düşünmekle uğraşmam.
16E alırım ben. Senede 2 kere cihaz değiştirmekle uğraşamam her seferinde verileri aktarmak falan gereksiz uğraş bir de yılın 4 ayı günde 3 defa şarj edilmesi gereken bir cihaza katlanmak da lazım.Hocam şöyle düşünün aynı fiyata 16 E mi yoksa yd iPhone 16 Pro + iPhone 8 / se2 mi
bu fiyata çok daha iyi androidler varken tercih edilmemesi taraftarıyım sırf iphone alacaksın diye paranı çöpe atma.detaylı testleri yapılmış iphonedo kanalında bana çok mantıklı geldi 128 GB alacağım zaten 41k gözüküyor güncel mediamarkt'ta sizce almaya değer mi.iphone 15 pro max'e o kadar para vermektense bunu 41kya almak bana mantıklı gözüküyor
youtube inceleme link :
satın alma link : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-md1q4tua-iphone-16e-128gb-akilli-telefon-siyah-1244798.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.13.9
Yanında taşırsın yani iPhone 8 sadece internet paylaşacak16E alırım ben. Senede 2 kere cihaz değiştirmekle uğraşamam her seferinde verileri aktarmak falan gereksiz uğraş bir de yılın 4 ayı günde 3 defa şarj edilmesi gereken bir cihaza katlanmak da lazım.
Alınmazdetaylı testleri yapılmış iphonedo kanalında bana çok mantıklı geldi 128 GB alacağım zaten 41k gözüküyor güncel mediamarkt'ta sizce almaya değer mi.iphone 15 pro max'e o kadar para vermektense bunu 41kya almak bana mantıklı gözüküyor
youtube inceleme link :
satın alma link : https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-md1q4tua-iphone-16e-128gb-akilli-telefon-siyah-1244798.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.13.9
Bu yıl gerek bile kalmadı. Neredeyse herkesinki benim de dahil ilk sim 6. Ayda kapandıYanında taşırsın yani iPhone 8 sadece internet paylaşacak
Kesinlikle alınırdetaylı testleri yapılmış iphonedo kanalında bana çok mantıklı geldi 128 GB alacağım zaten 41k gözüküyor güncel mediamarkt'ta sizce almaya değer mi.iphone 15 pro max'e o kadar para vermektense bunu 41kya almak bana mantıklı gözüküyor
youtube inceleme link :
iPhone ve parayı çöpe atmakbu fiyata çok daha iyi androidler varken tercih edilmemesi taraftarıyım sırf iphone alacaksın diye paranı çöpe atma.
Keşke bende alaydım yd. Cidden pişmanım yakın zamanda bende geçerim gibiAlınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu yıl gerek bile kalmadı. Neredeyse herkesinki benim de dahil ilk sim 6. Ayda kapandı