İphone 16E vs Galaxy S25 vs Xiaomi 14

Şu band 20 sorunu artık kalktı diye biliyorum

hatta honor 200 pro alabilirsin telefon güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ibana para at demiyorlarsa güvenilirdir yerinden gidip bakabilirsin. Ama piyasayı iyi araştır kesinlikle yurt dışı alacaksan kutusunda CE sertifikası olsun aksi takdirde şebeke az çeker. birde direnç kayıtlı alma şuana kadar xiaominin 5-6 cihazını kullandım dirençli hepsinde bir sorun oldu ısınma v.s Şuan annemin telefonunun ekranına bastırınca telefon kapanıyor büyük ihitmal chipset kaynaklı sorun.
Hocam benim telefonda şu an redmi 10c zaten m.ö telefon eğer yeni bir mi amiral telefona geçersem taş devrinden teknoloji çağına geçmiş gibi olacağım büyük ihtimal

Hocam benim telefonda şu an redmi 10c zaten m.ö telefon eğer yeni bir mi amiral telefona geçersem taş devrinden teknoloji çağına geçmiş gibi olacağım büyük ihtimal
Şuan kullandığınız telefon değil size öyle söyleyeyim. Telefon sektörü en hızlı gelişen sektörlerden biri bu yüzden 1 senede bile telefonunuz eski nesil olabilir. Sizin telefonunuzun 3-4 senelik birde üstüne en giriş seviyesi model olduğunu düşünürsek gerçek bir çağ atlamadan bahsediyoruz.

Şuan kullandığınız telefon değil size öyle söyleyeyim. Telefon sektörü en hızlı gelişen sektörlerden biri bu yüzden 1 senede bile telefonunuz eski nesil olabilir. Sizin telefonunuzun 3-4 senelik birde üstüne en giriş seviyesi model olduğunu düşünürsek gerçek bir çağ atlamadan bahsediyoruz.
evet .d

ama gerçekten güvenilir olur dimi herhangibi bir server kayıt olursa?

evet .d

ama gerçekten güvenilir olur dimi herhangibi bir server kayıt olursa?
Evet hocam olur. Eğer kamera sizin için önemli ise xiaomi 15 ultra yı zorlayın ama onunda dışında xiaomi 15 gayet iyi bir seçenek.

Evet hocam olur. Eğer kamera sizin için önemli ise xiaomi 15 ultra yı zorlayın ama onunda dışında xiaomi 15 gayet iyi bir seçenek.
gece önemli onun dışında çok bi olayım yok zaten en kötü leica lensim var derim DFZGBYHUVDRBFYHVXGIKŞJNBFC

gece önemli onun dışında çok bi olayım yok zaten en kötü leica lensim var derim DFZGBYHUVDRBFYHVXGIKŞJNBFC
Eğer gece çekimleri gerçekten önemli ise xiaomi 15 ultra almak daha mantıklı olabilir çünkü telefoto ve ana kamerasında devasa Sensörler kullanıyor xiaomi 15 ultra. Şunu da belirteyim xiaomi 15 de asla üzmez kamera olarak ama 15 ultra ile aynı klasmanda bir telefon değil.

Son düzenleme:
S25 al kafan rahat 7 sene kullan

Eğer gece çekimleri gerçekten önemli ise xiaomi 15 ultra almak daha mantıklı olabilir çünkü telefoto ve ana kamerasında devasa Sensörler kullanıyor xiaomi 15 ultra. Şunu da belirteyim xiaomi 15 de asla üzmez kamera olarak ama 15 ultra ile aynı klasmanda bir telefon değil.
43K bütçe zorlarsam alacağım büyük ihtimal kral ya. Antalyada 43k min fiyat

43K bütçe zorlarsam alacağım büyük ihtimal kral ya. Antalyada 43k min fiyat
Birkaç ay içinde fiyatlar birkaç bin daha düşer muhtemelen ama yinede değer bu fiyata hocam.

Her şeyi chatgpt ye sormak yeni moda galiba 🤣 Öncelikle android mi ios mu ona karar vermelisin sonrası kolay. 2 aydır 16e modelini kullanıyorum sorun olursa yazabilirsin.
insandan daha iyi dusunup objektif yanıt veren bir yapay zeka olduğu için olabilir mi

insandan daha iyi dusunup objektif yanıt veren bir yapay zeka olduğu için olabilir mi
Foruma yapay zeka entegre edilse konu cevaplayanların %50 sinden fazlası boşa çıkar o derece iyi cevaplıyor.

16oe ye para verilmez. Çek S25 rahatına bak.

Geri