İphone 16E vs Galaxy S25 vs Xiaomi 14

hocam mi 14 ultranın server kayıtlısı olabiliyor mu peki olmazsa mi 15 düşünürüm büyük ihtimal
Mi 14 ultranın da server kaydı var ama mi15 ile arasında işlemci farkı var. Eğer uzun ömürlülük istiyorsanız xiaomi 15 alın ama daha iyi kamera istiyorsanız 14 ultra alın. Bu arada bütçenizin 40k olduğunu hesaba katarsak kayıtlı xiaomi 15 ultrada alabilirsiniz.

hocam 15 49k dan, başlıyo mi 14 42k, 16e 39k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şunuda cevaplasanız.
Ben alırken fiyatlar daha yakındı demek ki makas açılmış. O zaman 16e derim dediğim gibi önceliklerin ne olduğu önemli. Android alacaksanda samsungdan şaşma en azından ekosistem kurarken kafan rahat olur.

Beni uzun süre götürse yeter ekran sürem 6 saat civarı zaten. Sade olması önemli öyle çok kurcalamama telefonu. 16e kamera konusunda memnun eder mi? (zoom önemli değil)
Eder güzel çekiyor bende anneme aldım baya iyi çekiyor

xiaomi de kaldırılmayan uygulamalar ve kendi uygulamalarına gömülü reklamlardan canın sıkılmayacak ise alınabilir.

iphone 16e kesinlikle 40bin etmez
Gömülü uygulamaların hepsi silinmiyor ama reklam yollayalanların hepsi siliniyor yada bildirimleri kaldırılabiliniyor. Şuan xiaomi 13 ultra kullanıyorum hyperos 1 ile ve ne tek reklam gördüm aylardır yada bir sorun.

Ben iphone öneririm uzun ömürlülük yanında stabilite sunuyor öyle çok kurcalayamazısnız ama sizi uzun süre götürür

Gömülü uygulamaların hepsi silinmiyor ama reklam yollayalanların hepsi siliniyor yada bildirimleri kaldırılabiliniyor. Şuan xiaomi 13 ultra kullanıyorum hyperos 1 ile ve ne tek reklam gördüm aylardır yada bir sorun.
az önce annemin note 13 pro telefonunda geçen aylarda uygulamaların içinden "Önerilenler ve Kişileştirme" ayarlarını kapattığım halde tekrar reklamlar gözükmeye başladı.

Google TV
Youtube musicten tutun çoğu gömülü şeyler silinmiyor. Ben magic 7 pro kullanıyorum honorun mesajlar ve aramasını bile silip google yükleyebiliyorken xiaomi de böyle şeyler görünce pek tavsiye etmiyorum ama bilerek alanlara da lafım yok. Xiaomi 14, 16e ve s25den daha iyi bana göre. Kamera açısından s25 daha iyi olabilir test videolarına bakmak lazım

hocam sahibinden satılanlar genelde doğru oluyormu mağazaya gidip alacağız da zaten. 15 ultra 43k

hatta honor 200 pro alabilirsin telefon güzel

hocam sahibinden satılanlar genelde doğru oluyormu mağazaya gidip alacağız da zaten. 15 ultra 43k
ibana para at demiyorlarsa güvenilirdir yerinden gidip bakabilirsin. Ama piyasayı iyi araştır kesinlikle yurt dışı alacaksan kutusunda CE sertifikası olsun aksi takdirde şebeke az çeker. birde direnç kayıtlı alma şuana kadar xiaominin 5-6 cihazını kullandım dirençli hepsinde bir sorun oldu ısınma v.s Şuan annemin telefonunun ekranına bastırınca telefon kapanıyor büyük ihitmal chipset kaynaklı sorun.

ibana para at demiyorlarsa güvenilirdir yerinden gidip bakabilirsin. Ama piyasayı iyi araştır kesinlikle yurt dışı alacaksan kutusunda CE sertifikası olsun aksi takdirde şebeke az çeker. birde direnç kayıtlı alma şuana kadar xiaominin 5-6 cihazını kullandım dirençli hepsinde bir sorun oldu ısınma v.s Şuan annemin telefonunun ekranına bastırınca telefon kapanıyor büyük ihitmal chipset kaynaklı sorun.
direnç kayıtlı ile server kayıt farklı dimi kral?

az önce annemin note 13 pro telefonunda geçen aylarda uygulamaların içinden "Önerilenler ve Kişileştirme" ayarlarını kapattığım halde tekrar reklamlar gözükmeye başladı.

Google TV
Youtube musicten tutun çoğu gömülü şeyler silinmiyor. Ben magic 7 pro kullanıyorum honorun mesajlar ve aramasını bile silip google yükleyebiliyorken xiaomi de böyle şeyler görünce pek tavsiye etmiyorum ama bilerek alanlara da lafım yok. Xiaomi 14, 16e ve s25den daha iyi bana göre. Kamera açısından s25 daha iyi olabilir test videolarına bakmak lazım
Genelde uygulamaların bildirimlerini kapatınca sorun çözülüyor, zaten reklamların çoğunu mi video atıyor ve onuda silince olay çözülüyor.

Ama şu kaldırılamayan uygulama konusunda maalesef haklısınız.

Şu band 20 sorunu artık kalktı diye biliyorum ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri