🔥İndirim Iphone 17 256gb 75.899 TL

bu fiyatları vermeden şunları yarı fiyatına yurt dışı alıp yılda 8 ay kullanmak daha mantıklı değilmi? merak ettiğim için soruyorum.
kalan 4 ay çift telefon gezerim 3 sene garanti bu şekilde kullanırım diyorsanız neden olmasın hocam . 3.senenin sonunda ürünü paraya dönüştürmek zor biraz.

kalan 4 ay çift telefon gezerim 3 sene garanti bu şekilde kullanırım diyorsanız neden olmasın hocam . 3.senenin sonunda ürünü paraya dönüştürmek zor biraz.
3 sene sonra paraya dönüştürmek zor derken hangi açıdan zor acaba

bu fiyatları vermeden şunları yarı fiyatına yurt dışı alıp yılda 8 ay kullanmak daha mantıklı değilmi? merak ettiğim için soruyorum.
Bakıldığında mantıklı ama insanlar uğraşmak istemiyor bence. Çünkü 4 ay boyunca iki telefonla gezmek istemediklerini düşünüyorum. Satarken de iyi fiyata satayım düşüncesinde oldukları için hiç başlarını ağrıtmadan satarız diyorlar.

14 prom vardı, 42 ye almıştım tam dolar 20 21 civarıydı şimdi iki katı 80 den saymada 65 e falan gitmesi lazım -yatırımlık gözüyle bakanlarda da durum pek öyle değil zaten- ama batarya 79 servis veriyordu hiç kılıfsız kullanmamıştım ama ekran kasa arasında boşluk oluşmuş kılıfla düşmelerine rağmen (kılıf varken hissetmedim de) takas desteğiyle hbye 41 e verdim -ikinci el satmaya çalışsam 45 46 yazsam pazarlıkla yine buralara gelecek bu sorunları anlatmaya çalışacaksın arkama bile bakmadım verdim gitti :D pro max aldık kudurukluktan

eğer alacak varsa vodafone kullanıyorsa yüzde 5 indirim yapıyor 72 civarına geliyor telefon

Nasıl arkadaş, yöntem nedir? Sır mı bu anlatmıyorsunuz. Hepsiburada premium üyeliği var sadece vodafone'da
sır değil vodafone uygulamasından happye girin aşağa inin orada 3 bin TL'ye kadar indirim hepsiburada yazıyor tıklayın tek seferlik bir kupon veriyor onla hb satıcılı seçili ürünlerde indirim yapıyor

İndirimle 73622 liraya geliyor, alsam mı ki? S24 FE var şuan.

Bir telefon ile neler yapıyorsanuz da bu kadar paralar veriliyor gerçekten ilginç. Pc desen anlarım iş, oyun vs. açısından baya getiri var da telefon için resmen ölü yatırım gibi geliyor bana. Kimsenin neye ne kadar verdiği umrumda değil sadece eleştiri yaptım
statu meselesi galiba biraz da ben de pek anlam veremiyorum

bgde 47500tl, %14 taxfree ile 40k ya gelir..

1.webp

sır değil vodafone uygulamasından happye girin aşağa inin orada 3 bin TL'ye kadar indirim hepsiburada yazıyor tıklayın tek seferlik bir kupon veriyor onla hb satıcılı seçili ürünlerde indirim yapıyor
Hocam o hala devam ediyor mu ? Ben şimdi baktım gözükmüyor. Size zahmet ekran görüntüsü atabilir misiniz ?

Geri