İphone 17 3899tl (16 pro takas ile)

Kupon olarak vodafone happyden 3000 tllik kupon alın daha iyi vodafone müşterisiyseniz

Premium olmama karşın kupon yok bende.

Premium almadan denedim düz 17’de 1.900 %2 indirim var. Gene premium almadan 17 pro 256’da denedim kupon geldi 2.000 lira. Demekki tüm iphone modellerinde değil kupon.
17de de denedim ben kuponu kullandığım için şuan gözükmüyor ama 17de de kullanılabiliyordu kupon

Kupon olarak vodafone happyden 3000 tllik kupon alın daha iyi vodafone müşterisiyseniz
Dün 15/128 takası ile 37K ödemiştim 17/256 için. Bugün cihaz indirime girince iptal edip 35K’dan tekrar aldım. Şimdi mesajına istinaden tekrar baktım, iptal edip 33K’dan tekrar aldım. Yeter artık, vallahi beklediğimden yeterince uyguna geldi forum sayesinde :)

Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür’de yurtdışı cihaz alınıyor mu ?

14 pro max var üzerinden 3 yıl da geçti herhangi bir hat kısıtı mevcut değil. Müşteri hizmetlerini aradım 3 yıl geçtiyse tr cihazı ile aynı değerlendirilir dedi, bir bilgisi olan var mı bu konuda ? Kapıda değişim ile almayı düşünüyorum.

Mediamarkt mesela 3 yılda geçse yurtdışı cihaz olduğu anda yarı yarıya fiyat kırıyordu hepsiburada da öyle mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün 15/128 takası ile 37K ödemiştim 17/256 için. Bugün cihaz indirime girince iptal edip 35K’dan tekrar aldım. Şimdi mesajına istinaden tekrar baktım, iptal edip 33K’dan tekrar aldım. Yeter artık, vallahi beklediğimden yeterince uyguna geldi forum sayesinde :)
Bende de 15/256 var 17/256 için 32.900 lira fiyat çıkıyor nasıl oluyor 😀

Son düzenleme:
Seçili ürünlerde iphone yok ki hocam
sipariş verdim ben 2. telefon olarak hb satıcısından aldığımda sorun olmadı

hayırlı olsun hocam çok iyi bir upgrade olmuş yarında 1k daha indirim gelirse şaşırmam artık

Hayırlı olsun hocam

Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür’de yurtdışı cihaz alınıyor mu ?

14 pro max var üzerinden 3 yıl da geçti herhangi bir hat kısıtı mevcut değil. Müşteri hizmetlerini aradım 3 yıl geçtiyse tr cihazı ile aynı değerlendirilir dedi, bir bilgisi olan var mı bu konuda ? Kapıda değişim ile almayı düşünüyorum.

Mediamarkt mesela 3 yılda geçse yurtdışı cihaz olduğu anda yarı yarıya fiyat kırıyordu hepsiburada da öyle mi

Bende de 15/256 var 17/256 için 32.900 lira fiyat çıkıyor nasıl oluyor 😀
15/128, pil %84. Vodafone indirimi kullandım.

sipariş verdim ben 2. telefon olarak hb satıcısından aldığımda sorun olmadı

hayırlı olsun hocam çok iyi bir upgrade olmuş yarında 1k daha indirim gelirse şaşırmam artık
İyi dileklerin için çok teşekkürler, haber için de ayrıca teşekkürler, yazmayı atlamışım. Pazar günü kargoya verilecek gözüküyor, düşmeye devam ederse iptal etmeye devam ederim 😀.

Hayırlı olsun hocam
Çok teşekkür ederim.

15/128, pil %84. Vodafone indirimi kullandım.

İyi dileklerin için çok teşekkürler, haber için de ayrıca teşekkürler, yazmayı atlamışım. Pazar günü kargoya verilecek gözüküyor, düşmeye devam ederse iptal etmeye devam ederim 😀.

Çok teşekkür ederim.
Aynen valla reis 2.100 lira uyguladı indirimi ama olsun 30.700’e geliyor. Şimdi düşünmek lazım bu upgrade makul mü 😂 16/256’dan 17/256’ya

Bende iphone 16 pro var 67000 teklif ediyor. 17 geçmeye değer mi? Hali hazırda apple servisiyle uğraşıyorum bu cihaz için saçma bir çıkmaza girdik servisle kurtulmak istiyorum bu telefondan

Bende iphone 16 pro var 67000 teklif ediyor. 17 geçmeye değer mi? Hali hazırda apple servisiyle uğraşıyorum bu cihaz için saçma bir çıkmaza girdik servisle kurtulmak istiyorum bu telefondan
kamera downgradei haricinde değer kamerayla çok işin yoksa yapıştır

kamera downgradei haricinde değer kamerayla çok işin yoksa yapıştır
Bilemiyorum pro olan bir versiyondan düze geçmek ne kadar mantıklı bilemedim.

Birde 2.000TL kupon yok bende

Geri