garantisi bitmişti herhalde?POCO X3pro
yok hocam bitmemişti ekran birden kapandı birdaha açılmadı telefon bende uğraşmadım bi kaç ay redmi9la idare ettim 14plusa geçtimgarantisi bitmişti herhalde?
sormayın ben de bu eleman yüzünden bir dersten kaldım .Kral redmi 9 dan neye gecsen kalite gelir zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katiliyorum size
bagimsiz dipnot- pp yuzunden travmalarim tetiklendi
Ben biraz daha eleştiriye devam edersem muhtemelen içeriye alınırım, malum bazı kişilerin eleştiriye tahammülleri yok o yüzden mee meeyani dedikleriniz de var ama genen bana ederinden çok daha pahalı geliyor.
Marka etkisi de olabilir.
Yani şu ederinin normalde üstüne alıştık ama bu telefon bana ekstra gereksiz üstünde kalıyor bu miktarın.
Yoksa dediğiniz gibi ucuz ve elektronik yan yana gelmiyor
ki sorun şu istediğin gibi kullanamadığın bir cihaza bu para çok.
Bundan dolayı değmez bence.
Yurt dışı fiyatı bile değmez bu kadar politikaya bence
kötü olmuş bende de s20fe vardı sıkıntıları vardı ama sonunda değerinde para aldım. değeri dediğim şuanki sıfır değeriyok hocam bitmemişti ekran birden kapandı birdaha açılmadı telefon bende uğraşmadım bi kaç ay redmi9la idare ettim 14plusa geçtim
Valla hocam garanti konusu bana fasafiso geliyor ya zaten genelde garanti bitene kadar üründe sorun olmuyor sorun olursada uğraşı karşılığından fazlakötü olmuş bende de s20fe vardı sıkıntıları vardı ama sonunda değerinde para aldım. değeri dediğim şuanki sıfır değeri
valla ben orjinal ödediğim fiyatın neredeyse 5 katını geri aldım tabi enflasyon var ama kesinlikle değer kaybetmedimValla hocam garanti konusu bana fasafiso geliyor ya zaten genelde garanti bitene kadar üründe sorun olmuyor sorun olursada uğraşı karşılığından fazla
bende aldığımda 7 8 civarıydı bozulduğu zaman 20k olmuştu gereksiz bi yükselme yaşadı sebebini anlamadım kesinlikle 20k etmezvalla ben orjinal ödediğim fiyatın neredeyse 5 katını geri aldım tabi enflasyon var ama kesinlikle değer kaybetmedim