Iphone 17-iphone air-samsung s25 ultra

s25u ile iphone 17pm karşılaştırılıyor sürekli önüme videoları geliyor hemen sonra ay olarak rakibi olan s26 ultra çıkınca videolar %80 azalıyor
17pm ile s25u arasındaki fiyat farkına göre konuşmak lazım aradaki fiyat farkı çok fazla s25u her türlü iş için yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral ne abarttınız s25u nuzu tabikide 5 yıl sonrasına göre yargılayacagım 80k veriyorum ürüne biraz mantık 80k paran var her şeyi hesaplarsın dogal olarak
s25 unuzu derken ben samsungdan para falan almıyorum çokta umrumda değil yani olanlar bu s25u 17 ile rakip bir cihaz bile değil 5 sene sonra 80k paranın değeri ne malum bundan 5 sene önceyi baz al bakalım

Kral sen üst segment bir telefon alıp 5 sene sonrasını düşünüyorsan sıkıntı 5 sene sonra ne olacağını nasıl kestirip de değeri için alınmaz diyebiliyorsun s25u ile ip17 rakip cihazlar bile değil
Rakip olamaz zaten hiçbir Android top seviye iPhone ile kıyaslanmaz o seviyeye çıkamaz Androidler. Ne olacağını tahmin etmeye de gerek yok çok bariz, o hatayı bir defa yaptım daha yapmam arkadaş 25K ya iPhonesini hemen satarken ben Samsungu aylarca satamayıp 15K ya verdim ikimiz de aynı fiyatlara almıştık bir de…

17pm ile s25u arasındaki fiyat farkına göre konuşmak lazım aradaki fiyat farkı çok fazla s25u her türlü iş için yeterli

s25 unuzu derken ben samsungdan para falan almıyorum çokta umrumda değil yani olanlar bu s25u 17 ile rakip bir cihaz bile değil 5 sene sonra 80k paranın değeri ne malum bundan 5 sene önceyi baz al bakalım
80knın üstüne 100k daha koyacak altı üstü

Düz 17 al, Air biraz garip cihaz pili küçük hoparlörü kötü falan biraz deneysel kalıyor uzun süre iyi gideceğinin garantisi yok gözümde. Samsungu zaten boşver bu bütçede.
17 pro da alabilirim sadece fazladan 30 k vermeye gerek var mı diye düşünüyorum

yazılımı appledan çok daha özelleştirilebilir ve çok zevkli yapay zekası çok daha iyi ekranları arasında uçurum var işlemci arasında çok az fark var kamera kişiden kişiye değişir pil olarak samsungun pilleri uzun vadede daha iyi gidiyor bir de birisi 512 gb birisi 256 gb

bu bütçede apple alınmaz alacaksan ya 17 pro al ya s25 ultra
17 pro-s25ultra arasında ne önerirsiniz peki? ben 17 pronun ekranının 6.3 inc olmasını garipsedim biraz şu an m52 kullanıyorum onun ekranı 6.7 inc alışabilir miyim acaba

17 pro da alabilirim sadece fazladan 30 k vermeye gerek var mı diye düşünüyorum
bütçeyi biraz artırabiliyosan s26 ultra al bence şubat gibi çıkacak kendiliğinden hayalet ekran falan var

1-2 senede sat al yapar telefon değiştiririm diyosan apple alabilirsin 4+ sene kullanacam diyorsan yeni samsung daha tatmin eder eğer yazılım samsung kadar güzel olmasa da olur dersen xiaomi 17 serisine ya da honor magic 8e falan da bakabilirsin çok az kaldı

bütçeyi biraz artırabiliyosan s26 ultra al bence şubat gibi çıkacak kendiliğinden hayalet ekran falan var

1-2 senede sat al yapar telefon değiştiririm diyosan apple alabilirsin 4+ sene kullanacam diyorsan yeni samsung daha tatmin eder eğer yazılım samsung kadar güzel olmasa da olur dersen xiaomi 17 serisine ya da honor magic 8e falan da bakabilirsin çok az kaldı
kanka valla ben telefonu baya uzun bi süre kullanmayı düşünüyorum al sat yapmam, telefonu da düzgün kullanırım batarya sağlığına falan dikkat ederim. apple denemek istiyorum daha önce hiç kullanmadım ama almışken doğrusunu almak isterim. samsungların değeri çok düşüyor gibi geliyor bana ama bilmiyorum s25 ultra-iphone 17-iphone air-iphone 17 pro arasındayım şu an sadece

kanka valla ben telefonu baya uzun bi süre kullanmayı düşünüyorum al sat yapmam, telefonu da düzgün kullanırım batarya sağlığına falan dikkat ederim. apple denemek istiyorum daha önce hiç kullanmadım ama almışken doğrusunu almak isterim. samsungların değeri çok düşüyor gibi geliyor bana ama bilmiyorum s25 ultra-iphone 17-iphone air-iphone 17 pro arasındayım şu an sadece
Al satta değeri düşmesin istiyorsan apple yönel fakat iosun çokta bir makarası yok ip 16pmde kullandım android bana daha çok hitap ediyor

Teknolojik aletleri belirli aralıklarla satıp yükseltmek lazım. Bu nedenle tavsiyem iPhone al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri