Uzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.
Düz 17 al, Air biraz garip cihaz pili küçük hoparlörü kötü falan biraz deneysel kalıyor uzun süre iyi gideceğinin garantisi yok gözümde. Samsungu zaten boşver bu bütçede.
anlatamadım samsung cihazları hep böyle çıkış zamanı alınmaz çıktıktan sonra beklersen çok ucuza alırsın demek istiyorum degeri çok çabuk düşüyor mesela s25 ultra akakçede baktım mesela şuan 77 iken en düşük 54 k yı görmüş 3 gün önce 20 k down yemiş
@heloguys@ayranli_tuz@Webtower14 samsung önermenizin sebebi var mıdır? fark olarak neler var iphone ile aralarında? ben 17 air i çok beğendim şahsen ama samsung s25 de çok güzel.
@heloguys@ayranli_tuz@Webtower14 samsung önermenizin sebebi var mıdır? fark olarak neler var iphone ile aralarında? ben 17 air i çok beğendim şahsen ama samsung s25 de çok güzel.
yazılımı appledan çok daha özelleştirilebilir ve çok zevkli yapay zekası çok daha iyi ekranları arasında uçurum var işlemci arasında çok az fark var kamera kişiden kişiye değişir pil olarak samsungun pilleri uzun vadede daha iyi gidiyor bir de birisi 512 gb birisi 256 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu bütçede apple alınmaz alacaksan ya 17 pro al ya s25 ultra
anlatamadım samsung cihazları hep böyle çıkış zamanı alınmaz çıktıktan sonra beklersen çok ucuza alırsın demek istiyorum degeri çok çabuk düşüyor mesela s25 ultra akakçede baktım mesela şuan 77 iken en düşük 54 k yı görmüş 1 hafta önce 20 k down yemiş
kasım indirimi var diye 3 saatliğine düştü o fiyata sonra yine aynı fiyata çıktı s24u mesela çok aman aman değer kaybı olmadı artı olarak telefonuın 2.eli de düzgün yani apple 10k düşüyorsa 2.elde samsung 13 k dır sadece ekranı yeter
anlatamadım samsung cihazları hep böyle çıkış zamanı alınmaz çıktıktan sonra beklersen çok ucuza alırsın demek istiyorum degeri çok çabuk düşüyor mesela s25 ultra akakçede baktım mesela şuan 77 iken en düşük 54 k yı görmüş 3 gün önce 20 k down yemiş
uzun kullanım içinse iphone elbette. kağıt üstünde özellik olarak android daha iyi ancak uzun kullanımda malesef android çok kötü. güvenlik açıklarından bahsetmek bile istemiyorum.
Kral sen üst segment bir telefon alıp 5 sene sonrasını düşünüyorsan sıkıntı 5 sene sonra ne olacağını nasıl kestirip de değeri için alınmaz diyebiliyorsun s25u ile ip17 rakip cihazlar bile değil
dostum isteyen istedigini alır bu kadar para vereceksem iphone altına inmem 80k para verip android ürün almam android ucuz fiyatlara iyi üst fiyatlarda iphone daha iyi
şuan konu sahibine önerim hepsiburadada iphone 17 256 gb olanı 75k çek
Kral sen üst segment bir telefon alıp 5 sene sonrasını düşünüyorsan sıkıntı 5 sene sonra ne olacağını nasıl kestirip de değeri için alınmaz diyebiliyorsun s25u ile ip17 rakip cihazlar bile değil
kral ne abarttınız s25u nuzu tabikide 5 yıl sonrasına göre yargılayacagım 80k veriyorum ürüne biraz mantık 80k paran var her şeyi hesaplarsın dogal olarak
dostum isteyen istedigini alır bu kadar para vereceksem iphone altına inmem 80k para verip android ürün almam android ucuz fiyatlara iyi üst fiyatlarda iphone daha iyi
şuan konu sahibine önerim hepsiburadada iphone 17 256 gb olanı 75k çek