Iphone 17-iphone air-samsung s25 ultra

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Uzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.

Uzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.
s25u

iphone 17 samsungların degeri çok çabuk düşüyor iphone ürünleri degerini çok iyi koruyan ürünler

yatırım aracı istiyorsa s24 fe alıp gerisini yatırım için kullanabilir
yatırım için degil yeni telefona geçtiginde eskinin ver yenisini al da iphone cihazlarına ek destekler ile piyasanın üstü fiyat veriyorlar firmalar hem ileri dönük hemde iphone kalitesi ile uzun yıllar gider samsung alınıcak ise s25fe alıp geçilir android için uçuk paralar vermeye gerek görmüyorum

iPhone fanlığı yapmak gibi olmasın ama iPhone air bambaşka bişi gerek inceliği gerek hafifliği performansı mükemmel ve bence tek kamera olması bile yapay zekası sayesinde çok iyi fotoğraflar videolar çekiyor

yatırım için degil yeni telefona geçtiginde eskinin ver yenisini al da iphone cihazlarına ek destekler ile piyasanın üstü fiyat veriyorlar firmalar hem ileri dönük hemde iphone kalitesi ile uzun yıllar gider samsung alınıcak ise s25fe alıp geçilir android için uçuk paralar vermeye gerek görmüyorum
ben s26 ultra alacam 90-100kya

@heloguys @ayranli_tuz @Webtower14 samsung önermenizin sebebi var mıdır? fark olarak neler var iphone ile aralarında? ben 17 air i çok beğendim şahsen ama samsung s25 de çok güzel.

Geri