s25uUzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.
iphone 17 samsungların degeri çok çabuk düşüyor iphone ürünleri degerini çok iyi koruyan ürünlerUzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.
yatırım aracı istiyorsa s24 fe alıp gerisini yatırım için kullanabiliriphone 17 samsungların degeri çok çabuk düşüyor iphone ürünleri degerini çok iyi koruyan ürünler
yatırım için degil yeni telefona geçtiginde eskinin ver yenisini al da iphone cihazlarına ek destekler ile piyasanın üstü fiyat veriyorlar firmalar hem ileri dönük hemde iphone kalitesi ile uzun yıllar gider samsung alınıcak ise s25fe alıp geçilir android için uçuk paralar vermeye gerek görmüyorumyatırım aracı istiyorsa s24 fe alıp gerisini yatırım için kullanabilir
iPhone fanlığı yapmak gibi olmasın ama iPhone air bambaşka bişi gerek inceliği gerek hafifliği performansı mükemmel ve bence tek kamera olması bile yapay zekası sayesinde çok iyi fotoğraflar videolar çekiyorUzun süre kullanmak için telefon bakıyorum fiyat aralığım 70 80k arası, siz hangi telefonu önerirsiniz? pek spesifik aradığım bir özellik yok. fotoğraf az çekerim, oyun clash royale harici yok.
ben s26 ultra alacam 90-100kyayatırım için degil yeni telefona geçtiginde eskinin ver yenisini al da iphone cihazlarına ek destekler ile piyasanın üstü fiyat veriyorlar firmalar hem ileri dönük hemde iphone kalitesi ile uzun yıllar gider samsung alınıcak ise s25fe alıp geçilir android için uçuk paralar vermeye gerek görmüyorum
geçmiş olsun derim çıktıktan 1 ay sonraya 90 verdigin cihazı 70-80 e satarlarben s26 ultra alacam 90-100kya
1 ay sonra niye satayım telefonu satmak için mi alıyoruzgeçmiş olsun derim çıktıktan 1 ay sonraya 90 verdigin cihazı 70-80 e satarlar