IPhone 17 Pro Max için aksesuar önerileri

Teşekkürler önerileriniz için lens koruyucu olmaması çok az biraz gerici geliyor telefonun tek zayıf noktası gibi ama bende incelemeleri biraz izlesem iyi olur, ekran koruyucuda hayalet ekran önerir misiniz ayrıca. Kılıfın en kalitelisi olmasına gerek yok ama dayanıklı ve şık olsa iyidir o kılıf modelini de inceleyeceğim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler öneriniz için JeTech markasını öneriyorlardı kılıf için hiç duydunuz mu
yok duymadım birde benks markası vardı oda kaliteli bir marka

Çok fazla toplu taşıma kullanıyorsan hayalet ekran koruyucu alabilirsin ama 17 pro max alıyorsan zannetmiyorum kullandığını, ekran parlaklığını boşuna düşürme normal ekran koruyucu al.
Ehliyet henüz almadığımdan ve konum dolayısıyla mecbur toplu taşıma kullanıyorum bi 4 ay falan devam edecek bu teşekkür ederim öneriniz için
Hayalet ekran koruyucu şimdiye kadar hiç kullanmadım ama ekran koruyucudaki ayrı film katmanından dolayı parlaklığı normalden daha fazla açtırdığını iddia edenler var. Tecrübe etmediğimden dolayı net yorum yapamıyorum ama gizlilikle ilgili şüphelerin/tedirginliklerin yoksa temperli cam tercih etmen bence daha mantıklı.
Kılıf seçerken de kamera lenslerinin olduğu kısım lenslerden çıkıntılı olursa (çoğu kılıf böyle ama almadan yine dikkat edersin) iyi olur. Tek kılıf alıp yüksek paralar vermektense lensleri iyi sarmalayan daha ucuz ve çeşitli kılıflar alman daha iyidir. Sıkıldıkça değiştirirsin.
Techwoven fiyat olarak fazla uçuk ama apple’ın diğer kılıflarındansa materyal olarak en dayanıklı olan model de bu.
düz 16dan geçeceğim heralde hayalet koruyucuda olsa idare etmesi gerekiyor diye düşünüyorum birkaç videoya bakarım teşekkürler gizlilik şüphesi biraz var toplu taşımada konuşmalarıma vesaire bakılması hissiyatı biraz geriyor birde bunun haricinde gerçekten işe yarıyor mu hayalet ekran onu da bilmiyorum cidden başka kimse göremiyor mu onu da görmek lazım

Son olarak dediğinize katılıyorum orijinal kılıf sevdam yok Magsafe desteklese birde sağlam tutsa yeterli bana kalırsa

Ehliyet henüz almadığımdan ve konum dolayısıyla mecbur toplu taşıma kullanıyorum bi 4 ay falan devam edecek bu teşekkür ederim öneriniz için

düz 16dan geçeceğim heralde hayalet koruyucuda olsa idare etmesi gerekiyor diye düşünüyorum birkaç videoya bakarım teşekkürler gizlilik şüphesi biraz var toplu taşımada konuşmalarıma vesaire bakılması hissiyatı biraz geriyor birde bunun haricinde gerçekten işe yarıyor mu hayalet ekran onu da bilmiyorum cidden başka kimse göremiyor mu onu da görmek lazım

Son olarak dediğinize katılıyorum orijinal kılıf sevdam yok Magsafe desteklese birde sağlam tutsa yeterli bana kalırsa
Rica ederim. Hayalet ekran koruyucuyla ilgili kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha doğru olur.

https://blueo.com.tr/?srsltid=AfmBOoogR7nT3MqlIjQFWl4pNwoACEqD4dtOs_Pk1rYWs2iZkPp1NzhN

bu iki markanın sitesinden camların özelliklerine bakarak istediğini alabilirsin lens de öneririm blueo da %99 safir seçeneğin var yani telefon üzerindeki camdan daha iyi bir cama sahip o lens hem elnsi korur hemde görüntüyü bozmaz

yaşadığın şehirdeki zore yada başka bayilerin mağazalarını gezebilirsin premium aksesuar satan yerlerede bakabilirsin
ya da şöyle yapalım sen bana tam olarak neye ihtiyacın olduğunu söyle ona göre ben sana öneride bulunayım
Teşekkürler önerileriniz için

Yani aslında şu saydıklarım dışında pek bir şey gelmiyor ama çok duyuyorum farklı aksesuarlar vesairede olduğunu ama takip etmediğim için bilmiyorum çok ne iyidir ne kötüdür sizce alınabilecek başka aksesuar var mı bunlar haricinde

Teşekkürler önerileriniz için

Yani aslında şu saydıklarım dışında pek bir şey gelmiyor ama çok duyuyorum farklı aksesuarlar vesairede olduğunu ama takip etmediğim için bilmiyorum çok ne iyidir ne kötüdür sizce alınabilecek başka aksesuar var mı bunlar haricinde
telefon rengi neydi knk

Bunları öneririm knk kılıfta gerçek aramid fiber
Örme kılıf incesi alabileceğin en ince kılıf silikonlu olanda tuş yerlerinide koruyor

Merhabalar, telefonun siparişini verdim telefon geldiğinde birde bunların gelmesini beklememek için konuyu erkenden açmak istedim

Abis rengi 17 Pro Max için ekran koruyucu, lens koruyucu kılıf gibi aksesuarlar önerir misiniz bunlar harici aksesuarlarda önerebilirsiniz

Ekran koruyucu ve lens koruyucunun en top tier modeller olmasını istiyorum rahat rahat kullanabilmek açısından, koruyucuda hayalet ekran tercih ederim. Kılıf içinde dandik olmasın ama tank kılıf olmasına da gerek yok ne önerirsiniz birde farklı aksesuar öneriniz varsa kabulümdür. Bütçe için bir üst sınır yok ama çokta pahalı olmasa daha iyi olur zaten telefon yeterince pahalıydı
hocam neden 18i beklemediniz 17 cacık oldu biraz bende geçecektim fakat 18i bekleyeceğim şuan 16 prodayım

Hayalet ekran önerir misiniz hocam ayrıca bunlar dışında aksesuar önerir misiniz çok çeşitli şeyler var anlamıyorum çok Magsafe powerbankim var bi tane sadece
Görüntü kalitesini mahvediyorlar bir ara kullandım da daha almam kim görürse görsün ekranı diyorum artık :)

Bunları öneririm knk kılıfta gerçek aramid fiber
Örme kılıf incesi alabileceğin en ince kılıf silikonlu olanda tuş yerlerinide koruyor
Çok teşekkürler hocam önerileriniz için

hocam neden 18i beklemediniz 17 cacık oldu biraz bende geçecektim fakat 18i bekleyeceğim şuan 16 prodayım
Asıl 18e hayatta geçilmez sonraki sene 20. sene olacak muhtemelen her şey değişecek 17 serisine geçtin geçtin geçmedin direkt 20. yılı bekle derim

Görüntü kalitesini mahvediyorlar bir ara kullandım da daha almam kim görürse görsün ekranı diyorum artık :)
O kadar kötüyse hiç bulaşmamak daha iyi galiba toplum içinde shitpostu azaltacağım sanırsam

Merhabalar, telefonun siparişini verdim telefon geldiğinde birde bunların gelmesini beklememek için konuyu erkenden açmak istedim

Abis rengi 17 Pro Max için ekran koruyucu, lens koruyucu kılıf gibi aksesuarlar önerir misiniz bunlar harici aksesuarlarda önerebilirsiniz

Ekran koruyucu ve lens koruyucunun en top tier modeller olmasını istiyorum rahat rahat kullanabilmek açısından, koruyucuda hayalet ekran tercih ederim. Kılıf içinde dandik olmasın ama tank kılıf olmasına da gerek yok ne önerirsiniz birde farklı aksesuar öneriniz varsa kabulümdür. Bütçe için bir üst sınır yok ama çokta pahalı olmasa daha iyi olur zaten telefon yeterince pahalıydı
Kılıf olarak orijinal kılıflardan beğendiğin bir modeli al bence, diğer kılıflarda genelde kamera denetimi falan açıkta kalıyor ve alüminyum kasada o tuş açıkta kalırsa aylar sonra tozdan sıkıntı yaşıyor. Ek olarak cihazı çok iyi sarıyor düşmeye karşı çok fazla korumaz ama günlük kullanımda olacak tozdan ve çiziklerden koruyor.

Hocam parmak izi tutmayacak bir koruma camı + en ucuzundan bir kılıf iş görüyor. S24 Ultra'ya 2025 Ocak'ta kılıf + kırılmaz cam 300TL'ye taktırdım hala sağlam ikisi de 😅 telefon da sağlam

Kılıf olarak orijinal kılıflardan beğendiğin bir modeli al bence, diğer kılıflarda genelde kamera denetimi falan açıkta kalıyor ve alüminyum kasada o tuş açıkta kalırsa aylar sonra tozdan sıkıntı yaşıyor. Ek olarak cihazı çok iyi sarıyor düşmeye karşı çok fazla korumaz ama günlük kullanımda olacak tozdan ve çiziklerden koruyor.
Düşürme ihtimalim germiyor değil ama bir şey olmaz heralde

Hocam parmak izi tutmayacak bir koruma camı + en ucuzundan bir kılıf iş görüyor. S24 Ultra'ya 2025 Ocak'ta kılıf + kırılmaz cam 300TL'ye taktırdım hala sağlam ikisi de 😅 telefon da sağlam
almışken sağlamından almak lazım diye düşünüyorum bir yandan en azından lens koruyucu öyle onun dandiğini alsam çöp ederim heralde telefonu kılıfta çok bir numara yok gibi ama ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri