tunahan3466
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
iPhone 17 alcam renkte kararsızım beyazla mavi arasında kaldım biraz daha biri görünce 17 desin 16yla karışmasın istiyorum
bütçe çıkarsa 17 pro alabilirsin o problemi yaşamamış olursuniPhone 17 alcam renkte kararsızım beyazla mavi arasında kaldım biraz daha biri görünce 17 desin 16yla karışmasın istiyorum
yeşilini al o zamaniPhone 17 alcam renkte kararsızım beyazla mavi arasında kaldım biraz daha biri görünce 17 desin 16yla karışmasın istiyorum
fark edilmez için 30k mı verecek dfkslbvckjdfbnvjlnbütçe çıkarsa 17 pro alabilirsin o problemi yaşamamış olursun
dış görünüş segmentini proya taşıyacak daha nolsunyeşilini al o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fark edilmez için 30k mı verecek dfkslbvckjdfbnvjln
Belli olsun diye alacak birisi onu da verir merak etmefark edilmez için 30k mı verecek dfkslbvckjdfbnvjln
valla bende ilk defa sıfır iphone alıcam ayağına aldım ilk çıktığında 2 çizik bi ezikle 2 ayda sattım şuan mis gibi s25 ultra kullanıyorum yanına şimdi 17 çekemyi düşünüyorum düz 17 ama o kadar vermeyip 16e mi alsam diye de düşünüyorum 17e hayal kırıklığı olduBelli olsun diye alacak birisi onu da verir merak etme![]()
17 al bence ilerde apple dahil her şey 120 hz olursa 60 hz satması zor olabilir mivalla bende ilk defa sıfır iphone alıcam ayağına aldım ilk çıktığında 2 çizik bi ezikle 2 ayda sattım şuan mis gibi s25 ultra kullanıyorum yanına şimdi 17 çekemyi düşünüyorum düz 17 ama o kadar vermeyip 16e mi alsam diye de düşünüyorum 17e hayal kırıklığı oldu
orası öyle kullanmaya da çok dha mantıklı. ama zaten ana cihaz s25 ultra olduğu için fazla açılmak istemiyorum17 al bence ilerde apple dahil her şey 120 hz olursa 60 hz satması zor olabilir mi
evet s25 ultrayla nerdeyse aynı fiyata denk geliyororası öyle kullanmaya da çok dha mantıklı. ama zaten ana cihaz s25 ultra olduğu için fazla açılmak istemiyorum