Bugün sabah çayır çayır kullanıyordum telefonu hiçbir yere düşürmeme rağmen bir anda home tuşu arada sırada basmıyordu sonra bi anda home tuşu bamadı arada sırada basıyordu sonra gene gidiyordu bozulmuş olma ihtimali sizce kaç?
kanka her türlü bozulmuştur yazılımsal bir hata olması mümkün değil ucuz zaten değiştir ama ekranla birlikte değişirBugün sabah çayır çayır kullanıyordum telefonu hiçbir yere düşürmeme rağmen bir anda home tuşu arada sırada basmıyordu sonra bi anda home tuşu bamadı arada sırada basıyordu sonra gene gidiyordu bozulmuş olma ihtimali sizce kaç?
ekranı daha yeni değiştirmiştimkanka her türlü bozulmuştur yazılımsal bir hata olması mümkün değil ucuz zaten değiştir ama ekranla birlikte değişir
Kullandığım bazı iphone modellerinde bendede sonradan basmamaya vs başlamıştı.Bugün sabah çayır çayır kullanıyordum telefonu hiçbir yere düşürmeme rağmen bir anda home tuşu arada sırada basmıyordu sonra bi anda home tuşu bamadı arada sırada basıyordu sonra gene gidiyordu bozulmuş olma ihtimali sizce kaç?
bu sorun yüzünden iphone ye şu yuvarlak beyaz hareket ettirilen şey geldi. adını hatırlamıyom .dBugün sabah çayır çayır kullanıyordum telefonu hiçbir yere düşürmeme rağmen bir anda home tuşu arada sırada basmıyordu sonra bi anda home tuşu bamadı arada sırada basıyordu sonra gene gidiyordu bozulmuş olma ihtimali sizce kaç?
assistive touchbu sorun yüzünden iphone ye şu yuvarlak beyaz hareket ettirilen şey geldi. adını hatırlamıyom .d
sorun donanımsal.