Neler Yeni

iphone 6 birden home tuşu basmamaya başladı

Rélf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yağız Yıldız
Bugün sabah çayır çayır kullanıyordum telefonu hiçbir yere düşürmeme rağmen bir anda home tuşu arada sırada basmıyordu sonra bi anda home tuşu bamadı arada sırada basıyordu sonra gene gidiyordu bozulmuş olma ihtimali sizce kaç?

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Bugün sabah çayır çayır kullanıyordum telefonu hiçbir yere düşürmeme rağmen bir anda home tuşu arada sırada basmıyordu sonra bi anda home tuşu bamadı arada sırada basıyordu sonra gene gidiyordu bozulmuş olma ihtimali sizce kaç?
kanka her türlü bozulmuştur yazılımsal bir hata olması mümkün değil ucuz zaten değiştir ama ekranla birlikte değişir

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kullandığım bazı iphone modellerinde bendede sonradan basmamaya vs başlamıştı.
Değiştirmeni öneririm ama kaç tl tutar bilmiyorum

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
bu sorun yüzünden iphone ye şu yuvarlak beyaz hareket ettirilen şey geldi. adını hatırlamıyom .d

sorun donanımsal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,496
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom