seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Şuanda xiaomi redmi note 8 kullanïyorum kamera için vs iphone 6s plusa geçmeyi düşünüyorum WhatsApp desteği vs hala var değilmi
NedenGeçilmez.
Kendim 6s Satıyorum ancak Geçilmez bence hocam sadece kamera idare eder whatsapp desteği vardı galibaŞuanda xiaomi redmi note 8 kullanïyorum kamera için vs iphone 6s plusa geçmeyi düşünüyorum WhatsApp desteği vs hala var değilmi
Nedeni mi var hocam telefon piyasada yok yeni sürümleri gelmiyor çok dandik bir telefon.Neden
Kamerası iyi değil.Neden
2. El temiz bisey alicamNedeni mi var hocam telefon piyasada yok yeni sürümleri gelmiyor çok dandik bir telefon.
geçilmez ios güncelleme almıyor ve uygulama destekleri kesilecekŞuanda xiaomi redmi note 8 kullanïyorum kamera için vs iphone 6s plusa geçmeyi düşünüyorum WhatsApp desteği vs hala var değilmi
Hocam temiz derken ? temiz olunca güncellemeler mi geliyor , sizin fikriniz ama hiç önermiyorum.2. El temiz bisey alicam
Sıfır bulsan bile ki bulamazsın feci yavaş kanka, geçilmez. En az bi İphone X geçmen lazım.Şuanda xiaomi redmi note 8 kullanïyorum kamera için vs iphone 6s plusa geçmeyi düşünüyorum WhatsApp desteği vs hala var değilmi
Hocam çok telefonla takilmiyorum sadece dolap WhatsAppiphone 12 yi kırdıktan sonra geçici bir süreliğine yenilenmiş 6s aldım memnumun şuanlık tek sıkıntısı batarya
X alacağıma 6S Plus alırım daha mantıklı.Sıfır bulsan bile ki bulamazsın feci yavaş kanka, geçilmez. En az bi İphone X geçmen lazım.