Neler Yeni

İphone 6s plus alsam kaç yıl rahat kullanırım

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
6s plus almayı düşünüyorum iyi ve ucuz diyolar alsam kaç yıl rahat kullanırım.

SkyMoon

80+
6s plus almayı düşünüyorum iyi ve ucuz diyolar alsam kaç yıl rahat kullanırım.
6s'in yazılım desteği iOS 14 ile son bulacak. Yani iOS 15'i alamayacak. Bununla beraber uygulamalarda desteğini de kesmeye başlayacak. Bugün alsanız maksimum 1 - 1.5 sene sonra uygulamalar yeni sürüm olmadığı için destek veremiyoruz deyip uyarıya başlayacaklar. Güncel kalmak isterseniz sorun yaşatır.

Son düzenleme:

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
6s'in yazılım desteği iOS 14 ile son bulacak. Yani iOS 15'i alamayacak. Bununla beraber uygulamalarda desteğini de kesmeye başlayacak. Bugün alsanız maksimum 1 - 1.5 sene sonra uygulamalar yeni sürüm olmadığı için destek veremiyoruz deyip uyarıya başlayacaklar. Güncel kalmak isterseniz sorun yaşatır.
Kaynak varmı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
6S’in normalde iOS 14’ü bile almaması bekleniyordu, Apple’ın zamanında 5S’lere yaptığı kıyak gibi 6S’lere de güncelleme verildi.
Kendisinden 1 yıl önce çıkan iPhone 6 iOS 12’de kalırken 6S 14’te şu an.

Yani yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 6S son güncellemesini aldı. 1 yıl daha sorunsuz gider, ondan sonra uygulamalar sorun çıkarmaya başlar.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6S’in normalde iOS 14’ü bile almaması bekleniyordu, Apple’ın zamanında 5S’lere yaptığı kıyak gibi 6S’lere de güncelleme verildi.
Kendisinden 1 yıl önce çıkan iPhone 6 iOS 12’de kalırken 6S 14’te şu an.

Yani yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 6S son güncellemesini aldı. 1 yıl daha sorunsuz gider, ondan sonra uygulamalar sorun çıkarmaya başlar.
Minimum 7 mi almalıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 alsam sorunsuz kaç yıl idare eder

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet iPhone 7 daha iyi olur, 6S’e göre en az 1 yıl daha güncel kalacak.

Bu arada iPhone şart değilse o bütçeyle Android telefon almak bence daha mantıklı.

SkyMoon

80+
Minimum 7 mi almalıyım sizce

7 alsam sorunsuz kaç yıl idare eder
iPhone 7'de iOS 16 alamazsa o da 2 - 2.5 yıl idare eder. Sen kaç sene idare etmesini istiyorsun? Eğer uzun soluklu bir şey istiyorsan Android telefon tercih et.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Hayır, almayın. Bütçeniz nedir?

Batarya olarak memnun etmez.
2500-3000 bütçe

iPhone 7'de iOS 16 alamazsa o da 2 - 2.5 yıl idare eder. Sen kaç sene idare etmesini istiyorsun? Eğer uzun soluklu bir şey istiyorsan Android telefon tercih et.
Android telefonlar 1-2 yıldan sonra kötü olmaya başlıyor diyolar onun için iphone bakıyorum beni 3-4 yıl falan idare etse yeter

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2500-3000 bütçe

Android telefonlar 1-2 yıldan sonra kötü olmaya başlıyor diyolar onun için iphone bakıyorum beni 3-4 yıl falan idare etse yeter
Eski bir Android cihaz kullandıysanız böyle düşünmeniz normal. Android cihazlarda iOS gibi uzun süre güncelleme şart değildir. Bütçeniz artarsa hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED için Realme 7 Pro. Batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. Hafif ve kamerası iyi olsun isterseniz Oppo Reno 4. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın derim.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Eski bir Android cihaz kullandıysanız böyle düşünmeniz normal. Android cihazlarda iOS gibi uzun süre güncelleme şart değildir. Bütçeniz artarsa hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED için Realme 7 Pro. Batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. Hafif ve kamerası iyi olsun isterseniz Oppo Reno 4. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın derim.
Daha çok performansı iyi bir telefon istiyorum

Cellat36

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ÖZGÜR DENİZ CELLAT
Biraz daha ekle iPhone Se 2020 veya elindeki parayla sıfır Samsung veya Xiaomi ikinci el telefon mantiksiz

Top Bottom