6s'in yazılım desteği iOS 14 ile son bulacak. Yani iOS 15'i alamayacak. Bununla beraber uygulamalarda desteğini de kesmeye başlayacak. Bugün alsanız maksimum 1 - 1.5 sene sonra uygulamalar yeni sürüm olmadığı için destek veremiyoruz deyip uyarıya başlayacaklar. Güncel kalmak isterseniz sorun yaşatır.6s plus almayı düşünüyorum iyi ve ucuz diyolar alsam kaç yıl rahat kullanırım.
Kaynak varmı6s'in yazılım desteği iOS 14 ile son bulacak. Yani iOS 15'i alamayacak. Bununla beraber uygulamalarda desteğini de kesmeye başlayacak. Bugün alsanız maksimum 1 - 1.5 sene sonra uygulamalar yeni sürüm olmadığı için destek veremiyoruz deyip uyarıya başlayacaklar. Güncel kalmak isterseniz sorun yaşatır.
6s'in iOS 15 almayacağı konusunda kaynak soruyorsanız Google'da onlarcası var. 22 Ocak'ta açıklandı.Kaynak varmı
Minimum 7 mi almalıyım sizce6S’in normalde iOS 14’ü bile almaması bekleniyordu, Apple’ın zamanında 5S’lere yaptığı kıyak gibi 6S’lere de güncelleme verildi.
Kendisinden 1 yıl önce çıkan iPhone 6 iOS 12’de kalırken 6S 14’te şu an.
Yani yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 6S son güncellemesini aldı. 1 yıl daha sorunsuz gider, ondan sonra uygulamalar sorun çıkarmaya başlar.
7 alsam sorunsuz kaç yıl idare eder6s'in yazılım desteği iOS 14 ile son bulacak. Yani iOS 15'i alamayacak. Bununla beraber uygulamalarda desteğini de kesmeye başlayacak. Bugün alsanız maksimum 1 - 1.5 sene sonra uygulamalar yeni sürüm olmadığı için destek veremiyoruz deyip uyarıya başlayacaklar. Güncel kalmak isterseniz sorun yaşatır.
Batarya olarak memnun etmez.Minimum 7 mi almalıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 alsam sorunsuz kaç yıl idare eder
iPhone 7'de iOS 16 alamazsa o da 2 - 2.5 yıl idare eder. Sen kaç sene idare etmesini istiyorsun? Eğer uzun soluklu bir şey istiyorsan Android telefon tercih et.Minimum 7 mi almalıyım sizce
7 alsam sorunsuz kaç yıl idare eder
2500-3000 bütçeHayır, almayın. Bütçeniz nedir?
Batarya olarak memnun etmez.
Android telefonlar 1-2 yıldan sonra kötü olmaya başlıyor diyolar onun için iphone bakıyorum beni 3-4 yıl falan idare etse yeteriPhone 7'de iOS 16 alamazsa o da 2 - 2.5 yıl idare eder. Sen kaç sene idare etmesini istiyorsun? Eğer uzun soluklu bir şey istiyorsan Android telefon tercih et.
Eski bir Android cihaz kullandıysanız böyle düşünmeniz normal. Android cihazlarda iOS gibi uzun süre güncelleme şart değildir. Bütçeniz artarsa hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED için Realme 7 Pro. Batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. Hafif ve kamerası iyi olsun isterseniz Oppo Reno 4. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın derim.2500-3000 bütçe
Android telefonlar 1-2 yıldan sonra kötü olmaya başlıyor diyolar onun için iphone bakıyorum beni 3-4 yıl falan idare etse yeter
Daha çok performansı iyi bir telefon istiyorumEski bir Android cihaz kullandıysanız böyle düşünmeniz normal. Android cihazlarda iOS gibi uzun süre güncelleme şart değildir. Bütçeniz artarsa hızlı şarj, performans, stereo hoparlör ve Super AMOLED için Realme 7 Pro. Batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. Hafif ve kamerası iyi olsun isterseniz Oppo Reno 4. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın derim.