ben de eski bir iphone kullanıcısı olarak , şuan iphone se veya xr,xs harici çok öneremem . ben de 3 yıldır iphone 5 kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi ama ıos artık çok eski kaldı . instagramı silsem tekrar yükleyemiyorum o derece yani2500-3000 bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android telefonlar 1-2 yıldan sonra kötü olmaya başlıyor diyolar onun için iphone bakıyorum beni 3-4 yıl falan idare etse yeter
Peki ya önerebileceğiniz var mı oppo reno 4 baktım yorumlar pek iç açıcı değildiben de eski bir iphone kullanıcısı olarak , şuan iphone se veya xr,xs harici çok öneremem . ben de 3 yıldır iphone 5 kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi ama ıos artık çok eski kaldı . instagramı silsem tekrar yükleyemiyorum o derece yani
android ler hakkında pek bir şey söyleyemem ama, Huaweı p40 lite kullanıyorum iş telefonu olarak her şeyi apk olarak indirmek artık çok sıkıcı . 2 tane arkadaşımda samsung a20 ve a21 var memnunlar gayet 3000tl bandında da a51 bakabilirsin . 3 yıl rahat götürecektir seni .Peki ya önerebileceğiniz var mı oppo reno 4 baktım yorumlar pek iç açıcı değildi
alacagın tel 2.el oldugundan dolayı telefon temiz ise en fazla 2.5 3 yıl kullanırsın rahatca6s plus almayı düşünüyorum iyi ve ucuz diyolar alsam kaç yıl rahat kullanırım.
Bütçeniz artarsa Realme 7 Pro, artmazsa Realme 7 alın derim. Eski iPhone cihazlar batarya olarak memnun etmeyecektir.Daha çok performansı iyi bir telefon istiyorum
Batarya konusunda deji taktırırım biraz daha rahatlatır eğer sadece batarya için iphone almayın diyosanızBütçeniz artarsa Realme 7 Pro, artmazsa Realme 7 alın derim. Eski iPhone cihazlar batarya olarak memnun etmeyecektir.
Batarya konusunda nasilBundan 2 yıl önce bile 6s plus alınmaz deniyordu minimum 7 plus diyorlardı. Şimdi ne oldu bilmiyorum ama ben 7 plus kullanıyorum hala ilk günkü gibi hızlı. 7-7 plus alırsanız daha rahat edersiniz. Hem güncelleme açısından hem yenilik açısından
Anladımalacagın tel 2.el oldugundan dolayı telefon temiz ise en fazla 2.5 3 yıl kullanırsın rahatca
batarya konusunda pek iyi şey söyleyemeyeceğim. Benim batarya sağlığı 86'ya düştü. Normal kullanımda bile çok çabuk bitebiliyor. Oyun oynarken daha hızlı tükeniyorBatarya konusunda deji taktırırım biraz daha rahatlatır eğer sadece batarya için iphone almayın diyosanız
Batarya konusunda nasil
Anladım
Performans ve kamera açısından güzel mi pekibatarya konusunda pek iyi şey söyleyemeyeceğim. Benim batarya sağlığı 86'ya düştü. Normal kullanımda bile çok çabuk bitebiliyor. Oyun oynarken daha hızlı tükeniyor
Ben almayın derim. Yeni bir batarya taktırsanız dahi iyi olmayacaktır.Batarya konusunda deji taktırırım biraz daha rahatlatır eğer sadece batarya için iphone almayın diyosanız
Batarya konusunda nasil
Anladım
Deji bataryayı çok övüyorlar. Onu taktırırsa daha iyi olurBen almayın derim. Yeni bir batarya taktırsanız dahi iyi olmayacaktır.