Neler Yeni

İphone 6s plus alsam kaç yıl rahat kullanırım

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
6s kullanıyorum yazılım güncellemesi desteğini kestiğinde jailbreak yapacağım illa Ios istiyorum diyorsan böyle yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yavuz Çaylı
İlgilendiği Kategoriler
Araba, ufak tefek teknoloji
Discord
YAwUZ#9261
2500-3000 bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android telefonlar 1-2 yıldan sonra kötü olmaya başlıyor diyolar onun için iphone bakıyorum beni 3-4 yıl falan idare etse yeter
ben de eski bir iphone kullanıcısı olarak , şuan iphone se veya xr,xs harici çok öneremem . ben de 3 yıldır iphone 5 kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi ama ıos artık çok eski kaldı . instagramı silsem tekrar yükleyemiyorum o derece yani

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
ben de eski bir iphone kullanıcısı olarak , şuan iphone se veya xr,xs harici çok öneremem . ben de 3 yıldır iphone 5 kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi ama ıos artık çok eski kaldı . instagramı silsem tekrar yükleyemiyorum o derece yani
Peki ya önerebileceğiniz var mı oppo reno 4 baktım yorumlar pek iç açıcı değildi

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Bundan 2 yıl önce bile 6s plus alınmaz deniyordu minimum 7 plus diyorlardı. Şimdi ne oldu bilmiyorum ama ben 7 plus kullanıyorum hala ilk günkü gibi hızlı. 7-7 plus alırsanız daha rahat edersiniz. Hem güncelleme açısından hem yenilik açısından

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yavuz Çaylı
İlgilendiği Kategoriler
Araba, ufak tefek teknoloji
Discord
YAwUZ#9261
Peki ya önerebileceğiniz var mı oppo reno 4 baktım yorumlar pek iç açıcı değildi
android ler hakkında pek bir şey söyleyemem ama, Huaweı p40 lite kullanıyorum iş telefonu olarak her şeyi apk olarak indirmek artık çok sıkıcı . 2 tane arkadaşımda samsung a20 ve a21 var memnunlar gayet 3000tl bandında da a51 bakabilirsin . 3 yıl rahat götürecektir seni .

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Bütçeniz artarsa Realme 7 Pro, artmazsa Realme 7 alın derim. Eski iPhone cihazlar batarya olarak memnun etmeyecektir.
Batarya konusunda deji taktırırım biraz daha rahatlatır eğer sadece batarya için iphone almayın diyosanız

Bundan 2 yıl önce bile 6s plus alınmaz deniyordu minimum 7 plus diyorlardı. Şimdi ne oldu bilmiyorum ama ben 7 plus kullanıyorum hala ilk günkü gibi hızlı. 7-7 plus alırsanız daha rahat edersiniz. Hem güncelleme açısından hem yenilik açısından
Batarya konusunda nasil

alacagın tel 2.el oldugundan dolayı telefon temiz ise en fazla 2.5 3 yıl kullanırsın rahatca
Anladım

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Batarya konusunda deji taktırırım biraz daha rahatlatır eğer sadece batarya için iphone almayın diyosanız

Batarya konusunda nasil

Anladım
batarya konusunda pek iyi şey söyleyemeyeceğim. Benim batarya sağlığı 86'ya düştü. Normal kullanımda bile çok çabuk bitebiliyor. Oyun oynarken daha hızlı tükeniyor

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
batarya konusunda pek iyi şey söyleyemeyeceğim. Benim batarya sağlığı 86'ya düştü. Normal kullanımda bile çok çabuk bitebiliyor. Oyun oynarken daha hızlı tükeniyor
Performans ve kamera açısından güzel mi peki

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Batarya konusunda nasil

Anladım
Ben almayın derim. Yeni bir batarya taktırsanız dahi iyi olmayacaktır.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Top Bottom