conveyor belt overlord
80+ Silver
Malum wild rift çıktı ben de oynadım ve baya sevdim ama bazen takılmalar oluyor istediğim gibi performans alamıyorum ne yapmam lazım?
Reis iphone 6 ve modelleri yaşlandıMalum wild rift çıktı ben de oynadım ve baya sevdim ama bazen takılmalar oluyor istediğim gibi performans alamıyorum ne yapmam lazım?
şuan değilde birazdan olabilirWild Rift'in ayarları nasıl? Ekran görüntüsü atma şansın var mı?
sat 7 al derim.Malum wild rift çıktı ben de oynadım ve baya sevdim ama bazen takılmalar oluyor istediğim gibi performans alamıyorum ne yapmam lazım?
Knk ben ios sevmiyorum kendim istemedim bunu almam zorunluydu poco x3 istiyorum ben ama onu alırsam pc alamam bende mantıken bu telefon ile idare ediyorumsat 7 al derim.
batarya değiştirebilirsin. bende 7 var DEJİ marka ile değiştirdim hem pil ömrü hem performansı iyileşti.
6s plusun kasması saçma o telefon hala güçlü.Knk ben ios sevmiyorum kendim istemedim bunu almam zorunluydu poco x3 istiyorum ben ama onu alırsam PC alamam bende mantıken bu telefon ile idare ediyorum
power tuşuna basılı tut ekrana kapatmak için sürükle şeyi gelince home butonuna basılı tut ve bekle ana menüye döndüğünde önbelleğin temizleneceğini düşünüyorum , ufak çaplı bir çözüm olabilirKnk ben ios sevmiyorum kendim istemedim bunu almam zorunluydu poco x3 istiyorum ben ama onu alırsam PC alamam bende mantıken bu telefon ile idare ediyorum
olabilir satıp ufak para eklemek hem pc içinde kalır para6s plusun kasması saçma o telefon hala güçlü.
satıp 200-300 ekleyip 2. el 7 almanı tavsiye ederim eğer yapabilirsen o bütçede. 7 hala kasmıyor ben memnunum
tamamEkran görüntüsü bekliyorum hocam kasması anormal çünkü ayarlarda sorun var muhtemelen telefonluk bir durum olduğunu düşünmüyorum.
deneyeyim hemenpower tuşuna basılı tut ekrana kapatmak için sürükle şeyi gelince home butonuna basılı tut ve bekle ana menüye döndüğünde önbelleğin temizleneceğini düşünüyorum , ufak çaplı bir çözüm olabilir
BuradaEkran görüntüsü bekliyorum hocam kasması anormal çünkü ayarlarda sorun var muhtemelen telefonluk bir durum olduğunu düşünmüyorum.
yaptım onuda birazdan bakacağım iyiyleşmişmi diyepower tuşuna basılı tut ekrana kapatmak için sürükle şeyi gelince home butonuna basılı tut ve bekle ana menüye döndüğünde önbelleğin temizleneceğini düşünüyorum , ufak çaplı bir çözüm olabilir
Hocam 60fps açık oynayın.olabilir satıp ufak para eklemek hem PC içinde kalır para
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam
deneyeyim hemen
Burada
çözünürlüğü çektikten sonra düşüğe aldım bakalım ne olacak
yaptım onuda birazdan bakacağım iyiyleşmişmi diye