Neler Yeni

iphone 6s plusmu iphone 7mi?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Dostum öncelikle Apple fanı değilim. Ancak bariz bir olay var apple alırsan güncelleme almasa bile 3 yıl rahat ve aynı performansla kullanırsın. Android 3-4 yıldan sonra sıkıntı çıkarabilir. Güzel kullanırsan sorun olmaz.
Apple tarafına aynı performansta olmuyor maalesef yani oluyor fakat oyunlar güçleniyor ve kare hızı desteği düşüyor ben ipad mini 4 kullanıyorum. Pubg tarafında ilk başta. HDR 30 fps dengeli veya akıcıda 40fps desteği vardı. Artık HDR ı açamıyorum bile ancak android oyun tarafında modlanabiliyor olması ile öne çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi ben UHD 90FPS oynayabiliyorum android bir telefon ile ikinci elden iphone X anca alırdım bu para ancak bu şekilde oynayamazdım.

doqer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet Döğer
7 al bence

Qing

80+
Apple tarafına aynı performansta olmuyor maalesef yani oluyor fakat oyunlar güçleniyor ve kare hızı desteği düşüyor ben ipad mini 4 kullanıyorum. PUBG tarafında ilk başta. HDR 30 fps dengeli veya akıcıda 40fps desteği vardı. Artık HDR ı açamıyorum bile ancak android oyun tarafında modlanabiliyor olması ile öne çıkıyor.

Dediğim gibi ben UHD 90FPS oynayabiliyorum android bir telefon ile ikinci elden iphone X anca alırdım bu para ancak bu şekilde oynayamazdım.
Modluyorsanız zaten yasak olan bir şey yapıyorsunuz. Yasak çünkü.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
İkisi de mantıklı değil. 6S serisi bu yıl iOS 15'i alıp miladını dolduracak. 7 serisinin de çok uzun bir süre güncelleme alabileceğini düşünmüyorum. Maksimum iOS 17'yi alıp miladını doldurur.

Bir Android telefonun güncelleme desteği kısadır fakat güncelleme desteği almasa bile eski sürümleri hala sorunsuz kullanılabilir. Fakat bir iPhone'un güncelleme desteği uzun olmasına rağmen, güncelleme desteği kesildiğinde maksimum 1 yıl sonra uygulamalarda veya farklı durumlarda sorunlar ve destek sıkıntıları yaşarsınız.

Bu yüzden Android bir telefon bakmanız daha yararınıza olur. İlla ki iPhone alacam diyorsanız biraz daha zorlayın SE 2020 alın. Şuan ki fiyatlardan bir fikrim yok ama SE 2020 uzun yıllar götürür sizi.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Modluyorsanız zaten yasak olan bir şey yapıyorsunuz. Yasak çünkü.
Ben uzun zamandır bu şekilde kullanmaktayım ve arkadaşlarımın çoğu benden de uzun zamandır bu şekilde kullanmakta ancak her hangi bir ban söz konusu olmadı.

İkisi de mantıklı değil. 6S serisi bu yıl iOS 15'i alıp miladını dolduracak. 7 serisinin de çok uzun bir süre güncelleme alabileceğini düşünmüyorum. Maksimum iOS 17'yi alıp miladını doldurur.

Bir Android telefonun güncelleme desteği kısadır fakat güncelleme desteği almasa bile eski sürümleri hala sorunsuz kullanabilirsiniz. Fakat bir iPhone'un güncelleme desteği uzun olmasına rağmen güncelleme desteği kesildiğinde maksimum 1 yıl sonra uygulamalar veya farklı durumlarda sorunlar ve destek sıkıntıları yaşarsınız.

Bu yüzden Android bir telefon bakmanız daha yararınıza olur. İlla ki iPhone alacam diyorsanız biraz daha zorlayın SE 2020 alın. Şuan ki fiyatlardan bir fikrim yok ama SE 2020 uzun yıllar götürür sizi.
Bakın arkadaşa da teşekkür ediyorum bende bu şekilde düşünüyorum.

Qing

80+
Ben uzun zamandır bu şekilde kullanmaktayım ve arkadaşlarımın çoğu benden de uzun zamandır bu şekilde kullanmakta ancak her hangi bir ban söz konusu olmadı.
Sebebi bununla uğraşmamaları. Ama yasak olduğu ve 3. Parti yazılımlarla ilgili kural olduğunu değiştirmiyor. Yasak olan herhangi bir şeyden kazanç sağlamak insanın vicdanında ağırlık yaratır bence. Kişisel tercih yinede.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Sebebi bununla uğraşmamaları. Ama yasak olduğu ve 3. Parti yazılımlarla ilgili kural olduğunu değiştirmiyor. Yasak olan herhangi bir şeyden kazanç sağlamak insanın vicdanında ağırlık yaratır bence. Kişisel tercih yinede.
Kazanç sağlamıyorum beni yanlış anladınız galiba ben sağlamıyorum ve kimseninde sağlamasına izin vermiyorum burada iki kodu değiştiriyorlar ve bitiyor gfx tool gibi bir araç kullanmıyorum. Reklamlar ile kimseye para kazandırtmıyorum. Aksi halde gerçekten pek doğru bir davranış olmaz sadece telefonumun performansının tamamını kullanmak istiyorum.

Qing

80+
Kazanç sağlamıyorum beni yanlış anladınız galiba ben sağlamıyorum ve kimseninde sağlamasına izin vermiyorum burada iki kodu değiştiriyorlar ve bitiyor gfx tool gibi bir araç kullanmıyorum. Reklamlar ile kimseye para kazandırtmıyorum. Aksi halde gerçekten pek doğru bir davranış olmaz sadece telefonumun performansının tamamını kullanmak istiyorum.
Peki.

ReDanger

80+ Bronze
Evet androidler için geçerli hocam deneyin bakalım neler olacak umarım olur.
Hocam denedim olmadı ama note 10 pro alıcam 3700tl çok değil güzel telefon sendeki 6gb ram versiyonmu 8mi?
Eğer uhd 90fps verirse çok güzel olur.Kesin alıcağım inş.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Hocam denedim olmadı ama note 10 pro alıcam 3700tl çok değil güzel telefon sendeki 6gb ram versiyonmu 8mi?
8Gb olan versiyon fakat ram çok oyun üzerinde etkili değil diyebiliyorum arkaplanda çok açık uygulama unutuyorum ben onun için bunu tercih ettim.

kaç fps desteğini gördünüz max hocam.

ReDanger

80+ Bronze
8Gb olan versiyon fakat ram çok oyun üzerinde etkili değil diyebiliyorum arkaplanda çok açık uygulama unutuyorum ben onun için bunu tercih ettim.

Hocam telefonla olan tüm kötü yanları neler? Xiaomi telefonlarda yazılımsal sıkıntı var diyorlar,ana ekrande uygulamaların kaybolması vs.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Hocam telefonla olan tüm kötü yanları neler? Xiaomi telefonlarda yazılımsal sıkıntı var diyorlar,ana ekrande uygulamaların kaybolması vs.
Pardon hocam görmemişim mesajları sorun olduğunu duyuyorum ancak bende note 10 pro ve annemde note 8 pro bulunuyor ancak herhangi bir sorun ile karşılaşmadım annem arada dokunmatiği çok hassas olduğu için konuşma esnasında sesi kapatıyor o kada ar teknoloji biraz şsns işi alıp memnun kalmaz iseniz iade edip tekrar alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,641
Üyeler
164,537
Son üye
theGomis
Top Bottom