telefondan oyun oynamam instagramda takılırım güç içinde ortalama 3.5 saat instagramdayım samsungdan iphone geçince sarj yetmemeye başladı bu batarya benim elimde 3 4 ay dayanır ben her 3 4 ay da 180 verip bataryamı değiştiricemOrjinal batarya taktırabilirsiniz ama nasıl diyim şey ıı.
Aşırı pahalı, gittiği yere kadar gitsin.
Ya da Deji olaylarına falan girebilirsiniz ama güvenmiyorum kendim ve çok önerdiğim söylenemez
Hayır, orjinalini taktırırsanız onun ömrü bitene kasar onu kullanırsınız.telefondan oyun oynamam instagramda takılırım güç içinde ortalama 3.5 saat instagramdayım samsungdan iphone geçince sarj yetmemeye başladı bu batarya benim elimde 3 4 ay dayanır ben her 3 4 ay da 180 verip bataryamı değiştiricem
orjinal bahsememiştim telefoncu 200 e yapıyor o batarya ömrü bana görede 4 5 ay az kullanmaya bakıcaz artıkHayır, orjinalini taktırırsanız onun ömrü bitene kasar onu kullanırsınız.
Sadece forumda geziyorum ve 1 saatin sonunda şarjım bitiyor. Klasik iPhone diyelim...
Keşke almasaydınız. Eski sürüm uyumluluğunu da kaldırdıklarından dolayı geçemiyoruz ve yeni sürümler eski telefonların katili sayılır.
Telefon bildiğin Apple'ın elinde.orjinal bahsememiştim telefoncu 200 e yapıyor o batarya ömrü bana görede 4 5 ay az kullanmaya bakıcaz artık
appel güzel tlefon yapıyosunda bırakta aynı kullanalım popüler kültürden başka bişey değil ama güzel telefon