iphone 7 batarya,pil sağlığı

solitario

80+
Reaksiyon skoru
8
1 haftadır iphone 7 kullanıyorum aldığımda pil sağlığı %82 idi şuan %80 aldığımda telefonda hiç bir sıkıntısı yoktu galiba telefon açılıp bataryası değişmiş orjinal değil sizce sıkıntı olur mu ya da orjinal takılıyor mu

Orjinal batarya taktırabilirsiniz ama nasıl diyim şey ıı.
Aşırı pahalı, gittiği yere kadar gitsin.
Ya da Deji olaylarına falan girebilirsiniz ama güvenmiyorum kendim ve çok önerdiğim söylenemez.

Orjinal batarya taktırabilirsiniz ama nasıl diyim şey ıı.
Aşırı pahalı, gittiği yere kadar gitsin.
Ya da Deji olaylarına falan girebilirsiniz ama güvenmiyorum kendim ve çok önerdiğim söylenemez
telefondan oyun oynamam instagramda takılırım güç içinde ortalama 3.5 saat instagramdayım samsungdan iphone geçince sarj yetmemeye başladı bu batarya benim elimde 3 4 ay dayanır ben her 3 4 ay da 180 verip bataryamı değiştiricem

telefondan oyun oynamam instagramda takılırım güç içinde ortalama 3.5 saat instagramdayım samsungdan iphone geçince sarj yetmemeye başladı bu batarya benim elimde 3 4 ay dayanır ben her 3 4 ay da 180 verip bataryamı değiştiricem
Hayır, orjinalini taktırırsanız onun ömrü bitene kasar onu kullanırsınız.
Sadece forumda geziyorum ve 1 saatin sonunda şarjım bitiyor. Klasik iPhone diyelim...
Keşke almasaydınız. Eski sürüm uyumluluğunu da kaldırdıklarından dolayı geçemiyoruz ve yeni sürümler eski telefonların katili sayılır.

Valla önceden 6 kullanıyordum 3 kere batarya değiştirdim. Tek bir batarya 200 TL :( en son yüzde 58 e kadar indi sonra da açılmadı telefon. Şarjda kullanmamak lazım

Hayır, orjinalini taktırırsanız onun ömrü bitene kasar onu kullanırsınız.
Sadece forumda geziyorum ve 1 saatin sonunda şarjım bitiyor. Klasik iPhone diyelim...
Keşke almasaydınız. Eski sürüm uyumluluğunu da kaldırdıklarından dolayı geçemiyoruz ve yeni sürümler eski telefonların katili sayılır.
orjinal bahsememiştim telefoncu 200 e yapıyor o batarya ömrü bana görede 4 5 ay az kullanmaya bakıcaz artık :(
appel güzel tlefon yapıyosunda bırakta aynı kullanalım popüler kültürden başka bişey değil ama güzel telefon

orjinal bahsememiştim telefoncu 200 e yapıyor o batarya ömrü bana görede 4 5 ay az kullanmaya bakıcaz artık :(
appel güzel tlefon yapıyosunda bırakta aynı kullanalım popüler kültürden başka bişey değil ama güzel telefon
Telefon bildiğin Apple'ın elinde.
Kaç sene kullanacağını vs. kendisi seçiyor.
Bir güncelleme ile tüm telefonun pil ömrünü yarılayabiliyor.
Telefonculara ise güvenmiyorum.

iPhone 8 kullanıyorum 2 sene oldu alalı pil sağlığı %84'te ve batarya konusunda gerçekten berbat. Günü kurtarmıyor çok ta kullanmıyorum yani.

Küçük kasalar iPhone 7,8,SE 2 gibi telefonların bataryaları çok kötü.

Batarya değişimi konusunda ise orijinal kullanmak gerekir her zaman. Batarya bu boru değil. Sizin hayatınızı bile karartabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,433
Üyeler
189,615
Son üye
cypresta
Geri