Neler Yeni

İphone 7 den mi10t ye geçilirmi

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Şuan elimde iphone 7 var boyut olarak çok küçük şarj olarak kanser bi telefon, bi kamerası güzel. Mi 10t ise onunda kamerası güzel şarjı 1 günden fazla götürüyor hızlı doluyor 45dk da boyutu büyük. Sizce geçilirmi iphone 7 den mi 10t ye.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan elimde iphone 7 var boyut olarak çok küçük şarj olarak kanser bi telefon, bi kamerası güzel. Mi 10t ise onunda kamerası güzel şarjı 1 günden fazla götürüyor hızlı doluyor 45dk da boyutu büyük. Sizce geçilirmi iphone 7 den mi 10t ye.
Bide mi10t alsam beni kaç yıl götür

Son düzenleme:

VorleN

80+ Silver

Elimde kısa süreliğine mi10t pro veya ultra olmuştu çok şahane telefon şarjı çok iyi ve çok hızlı doluyor 108mp kamera ile yakınlaştırsan bile görüntü bozulmuyor gibi bir şey.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
iPhonedan Androide hiç bir türlü geçilmez benim düşünceme göre.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Retina ekranın eksikligini cok hissedeceksin mi10t de IPS LCD var renkler cok canli değil ve parlaklik duzeyi dusuk. Gunes isiginda full parlaklikta bana haz vermiyor. Ve isiksiz ortamda kamerasi baya kötü. Ama diger yandan özellikleri ve sarj durumu olarak cok ama cok daha iyi

Dejour

80+ Bronze

şahin doğan

80+ Platinum
iphone xr a geçmeni öneririm elindeki 5 yıllık telefon bile yarın güncelleme alacak birde seneye alacak mi10t geçen sene çıkmış hala android güncellemesi almamış max seneyede alır ve daha da almaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
iphone xr a geçmeni öneririm elindeki 5 yıllık telefon bile yarın güncelleme alacak birde seneye alacak mi10t geçen sene çıkmış hala android güncellemesi almamış max seneyede alır ve daha da almaz
Mi10 T en az 3 yıl alır güncelleme ama mi10T alınmaz. Poco F3 alınır mi10t yerine ama arkadaşın bütçesi varsa S20 FE alınıyor. Poco F3 ile S20FE arasında gidip gidip geliyorum şuan önermek için :ROFLMAO:

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Onun kamerası kötü gibi sanki

Mi10 T en az 3 yıl alır güncelleme ama mi10T alınmaz. Poco F3 alınır mi10t yerine ama arkadaşın bütçesi varsa S20 FE alınıyor. Poco F3 ile S20FE arasında gidip gidip geliyorum şuan önermek için :ROFLMAO:
Kamera bakimindan poco önde. İslemcide bir tık önde. Bataryada da bir tık önde.

Top Bottom