Neler Yeni

IOS İphone 7 ısınma ve donma

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Beyler benim telefon iphone 7 ve pubg oynarken çok ısınıyor ve donuyor bu son 2 ayda felan olmaya başladı acaba bu dediğim donma ve ısınma problemi ios 13 den dolayı mı oluyor yoksa telefonun bataryasından mı
Not: Bu arada telefonun pil performansı %76 da şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bataryadan ısınma durumu batarya olduğu tarafı fazla sıcaksa batarya sorunlu olabilir ama sanmıyorum büyük ihtimal kamera tarafı ısınıyordur buda gayet normal 2 aydır olma sebebi saçma olabilir ama hava sıcaklıkları ile alakalı olabilir mi ? En azından ben s7 kullanıyorum clash of clansta ısınmıyordu son 1 2 haftadır ısınmaya başladı

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryadan ısınma durumu batarya olduğu tarafı fazla sıcaksa batarya sorunlu olabilir ama sanmıyorum büyük ihtimal kamera tarafı ısınıyordur buda gayet normal 2 aydır olma sebebi saçma olabilir ama hava sıcaklıkları ile alakalı olabilir mi ? En azından ben s7 kullanıyorum clash of clansta ısınmıyordu son 1 2 haftadır ısınmaya başladı
knk bence batrayanın pil performansı düşük olduğu için telefonun işlem yapmasını engelliyor çünkü ben bu telefonla hdr da bile hiç kasmadan oynuyordum ama böyle olmaya başladığından beri en düşük ayarlada bile kasıyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
knk bence batrayanın pil performansı düşük olduğu için telefonun işlem yapmasını engelliyor çünkü ben bu telefonla hdr da bile hiç kasmadan oynuyordum ama böyle olmaya başladığından beri en düşük ayarlada bile kasıyor
Batarya performansı ile telefon işlemi sorun yaşar mı bilemiyorum ama batarya ısınması dediğim gibi alt tarafta olur.Garantisi varsa garantiye yolla

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Pil sağlığın telefonun donmasına vs çok etki ediyor.

Top Bottom