Yardım Iphone 7 maksimum pil kapasitesi

Furchlost

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
126
Arkadaşlar maksimum kapasite %78 olmuş, batarya değişimi düşünüyorum da gerek var mı , veya varsa kaliteli bir batarya linki atar mısınız

Bence değişim zamanı gelmiş.
Orijinali pahalı bulursanız Deji batarya taktırabilirsiniz, genelde yorumları olumlu, ben de bu aralar araştırıyorum (%80 sağlık).

Bence değişim zamanı gelmiş.
Orijinali pahalı bulursanız Deji batarya taktırabilirsiniz, genelde yorumları olumlu, ben de bu aralar araştırıyorum (%80 sağlık).
Aynen deji de bayağı olumlu yorum var

Deji güzel ama profesyonel bir iş istiyorsan internetten fotoparça yı araştır. FPPRO pil kullanıyorlar ve o da çok güzel.

Var, orijinal (üretici Apple) veya Apple onaylı ürünleri kullanın.

Deji 3000 mAh batarya öneririm beni baya iyi götürüyor
Arkadaşın konusuna kaynak yapıyorum ama memnun musunuz hocam? Orijinal olmadığı için uyarı vs. çıkıyor mu? Bir de menüde pil sağlığı görünüyor mu? :)

Daha önce hiç orijinal dışı pil taktırmadım da aklımda soru işaretleri var.

Orijinali aşırı pahalı, bundan dolayı önermem. Diğer markaları da pek bilmiyorum ama Deji’yi fazlasıyla övüyorlar, ona bakabilirsiniz.

Arkadaşın konusuna kaynak yapıyorum ama memnun musunuz hocam? Orijinal olmadığı için uyarı vs. çıkıyor mu? Bir de menüde pil sağlığı görünüyor mu? :)

Daha önce hiç orijinal dışı pil taktırmadım da aklımda soru işaretleri var.
hocam çok memnunum eski iphonelarda pil büyük bir sorundu ama bu bataryalarr çözüyor. pil sağlığı da gözüküyor bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,944
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri