Neler Yeni

iphone 7 nasıl , güzel telefonmu

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
amcam almıştı 3 4 ay kullandı ve kendine başka bir telefon aldıcak iphone 7 sinide bana verecek telefonun kamerası nasıl , pubg mobil oynananırmı zaten yakında inşallah pc toplayacağım arada girmek için genelde pc de olucağım , instgramna girerim , video izlerim yt den , arada da derse girerim , yani telefon güzelmidir beni kaç yıl götürür

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Bana bütün telefonlar iyi geliyor. Çünkü berbat bir telefon kullanıyorum.
güzelmidir beni kaç yıl götürür
Desteği yakında kesilecek ve güncellenmeyen hali ile üç sene götürür.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
amcam almıştı 3 4 ay kullandı ve kendine başka bir telefon aldıcak iphone 7 sinide bana verecek telefonun kamerası nasıl , PUBG mobil oynananırmı zaten yakında inşallah pc toplayacağım arada girmek için genelde pc de olucağım , instgramna girerim , video izlerim yt den , arada da derse girerim , yani telefon güzelmidir beni kaç yıl götürür
Ekranı çok küçük günümüze göre yetersiz oluyor. PUBG mobile tarzı oyunlarda performansı iyi olacaktır. Çok aktif güncelleme alması ile birlikte sizi 2 yıl götürebilecek bir telefondur lakin bu son aldığı güncelleme olabilir.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
amcam almıştı 3 4 ay kullandı ve kendine başka bir telefon aldıcak iphone 7 sinide bana verecek telefonun kamerası nasıl , PUBG mobil oynananırmı zaten yakında inşallah pc toplayacağım arada girmek için genelde pc de olucağım , instgramna girerim , video izlerim yt den , arada da derse girerim , yani telefon güzelmidir beni kaç yıl götürür
Eskidi. Üzerine 4 model daha çıktı yakında desteği keserler maksimum 2 yıllık ömrü kaldı gibi gibi diyebiliriz.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
kendim kullanıyorum 3 senedir. memnunum. 2500tl den fazla verilmiycek bir telefon. orjinal pili iyi gitmiyor DEJİ marka 2300 mah pil adlım çok iyi bu kombinasyonla. Hızı müthiş fiyatına göre. en ağır mobil oyunlardan biri pubg mobile en üst grafiklerde kasma donma takılma yok. günlük kullanımda da hızı güzel. başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. güncelleme takıklığınız yoksa 3-4 sene daha gider. 32gb almanızı önermem yetmiyor daha üst depolama alın

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
pilini 3000 mah bir pil ile değiştirirseniz canavar gibi telefon 2-3 yıl daha götürür.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
kendim kullanıyorum 3 senedir. memnunum. 2500tl den fazla verilmiycek bir telefon. orjinal pili iyi gitmiyor DEJİ marka 2300 mah pil adlım çok iyi bu kombinasyonla. Hızı müthiş fiyatına göre. en ağır mobil oyunlardan biri PUBG mobile en üst grafiklerde kasma donma takılma yok. günlük kullanımda da hızı güzel. başka sorunuz varsa sorabilirsiniz. güncelleme takıklığınız yoksa 3-4 sene daha gider. 32gb almanızı önermem yetmiyor daha üst depolama alın
malesef telefon 32gb ama sd kart alıp bi 32gb daha almayı düşünütoruum

Top Bottom