Neler Yeni

İphone 7 Plus 2. el.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Remzi
Merhaba arkadaşlar, 2. el iphone 7 plus alacağım, çok yakın zamanda. ve Alırken neler test etmem gerekiyor telefoncuda, ilk defa android'en, İphone geçiyorum. :)
Neler tavsiye edersiniz, alırken en çok neye bakayim. alacağım telefonda. örn; parmak izi çalışmıyormuş. bu mesela engel mi? parmak izi kullanmıyorum. teşekkürler.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Parmak izi çalışmıyorsa tamir görmüştür o telefon büyük ihtimalle.
Çünkü parmak izi sensörünün ince bir flexi kablosu var ve çıkartırken biraz sert çekerseniz kopar ve parmak izi sensörü çalışmaz.
Batarya sağlığına falan bakmalısınız ama o telefon alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Remzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parmak izi çalışmıyorsa tamir görmüştür o telefon büyük ihtimalle.
Çünkü parmak izi sensörünün ince bir flexi kablosu var ve çıkartırken biraz sert çekerseniz kopar ve parmak izi sensörü çalışmaz.
Batarya sağlığına falan bakmalısınız ama o telefon alınmaz.
Anladım, Kısaca Parmak izi çalışan ve batarya, iyi olanı almak gerek yani ? ve pil durumu % en az kaç olması gerek, fazla uygulama yok ve instagram dışında pek bakmıyorum, oyun hiç yok.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Anladım, Kısaca Parmak izi çalışan ve batarya, iyi olanı almak gerek yani ? ve pil durumu % en az kaç olması gerek, fazla uygulama yok ve instagram dışında pek bakmıyorum, oyun hiç yok.
En az 90 olması lazım bence ama bu konuda bilgim yok.

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Bende de i7 plus var. Arkadaşların dediği gibi parmak izi bataryaya bak ayrıyetten ekranı kontrol et çizik vs. var mı diye. Çünkü ben de telefonu 2. el aldım fakat ben alırken ekranın üstünde kırılmaz cam vardı. Meğer ekran çizikmiş o yüzden kırılmaz cam takmışlar o takılı olunca da ekranın çizik olduğu belli olmuyordu. Bu tür konulara dikkat et. Belgeleri tam olsun (garanti belgesi)

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Kutusu ve faturasına dikkat et bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Remzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de i7 plus var. Arkadaşların dediği gibi parmak izi bataryaya bak ayrıyetten ekranı kontrol et çizik vs. var mı diye. Çünkü ben de telefonu 2. el aldım fakat ben alırken ekranın üstünde kırılmaz cam vardı. Meğer ekran çizikmiş o yüzden kırılmaz cam takmışlar o takılı olunca da ekranın çizik olduğu belli olmuyordu. Bu tür konulara dikkat et. Belgeleri tam olsun (garanti belgesi)
Teşekkürler, Alacağım telefon bir telefon dükkanında, parmak izi çalışmıyor dedi, onun dışında telefon. tertemiz hiç bir yerinde sorun yok. fotoğraflarda gördüğüm gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutusu ve faturasına dikkat et bence.
evet orası kesin bakmak gerekiyor.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Kac para dedi ?

(Evo)lution

80+ Bronze
Fiyatı uygun verecem dedi, mesajlaştık. fiyatı oraya gidince öğreneceğim. tahminim. 3300 ile 3100 TL arası verir herhalde. piyasası baktım. ortalama 3500 TL ve 3800 TL arasında fiyatı.
iPhone 7 Plus yerine iPhone 8 almanızı tavsiye ederim. iPhone 7 Plus artık alınmaz.

Top Bottom