İphone 7 Şarj Aleti Önerisi

Reaksiyon skoru
168
Merhaba. HB Bilişim den yenilenmiş İphone 7 satın aldım. Telefon sıfır gibi. Yanında Auris marka 5w 2.8a şarj aleti göndermişler. Çok kalitesiz pek güvenemedim. Nasıl bir şarj aleti almalıyım. Şarj değerlerini bilmiyorum. Laptop un hızlı şarj destekli usb sinden şarj ediyorum şuan. Elimde Xiaomi Mi 9T nin 33w orijinal hızlı şarj destekli şarj aleti var. Bununla şarj etsem sıkıntı olur mu?

sorun olmaz huawei orjinal şarj da olur mi 9t şarjı da olur 5volt herhangi bir şarj aleti olur. 2.1 amper ve üzeri herhangi bir orjina sarj aleti kullanabilirsin. amper fazla olunca kendisi düzeltiyor ama volt fazla olursa yakar zaten tüm telefon şarj aletleri genelde 5 volttur. şarj kabloları genelde 2 amper çeker zaten fazla amper çekemiyor kablo. 3a ve 5a kablolar var ama pahalı

sorun olmaz huawei orjinal şarj da olur mi 9t şarjı da olur 5volt herhangi bir şarj aleti olur. 2.1 amper ve üzeri herhangi bir orjina sarj aleti kullanabilirsin. amper fazla olunca kendisi düzeltiyor ama volt fazla olursa yakar zaten tüm telefon şarj aletleri genelde 5 volttor
Xiaomi şarj aleti en fazla 33w veriyor. 5w da 3A veriyormuş. Amper i kendi ayarlıyorsa xiaomi yi kullanırım o zaman.

Xiaomi şarj aleti en fazla 33w veriyor. 5w da 3A veriyormuş. Amper i kendi ayarlıyorsa xiaomi yi kullanırım o zaman.
sorun olmaz ekleme yaptım yukarda yazdığım yoruma. emn değilim ama sanırım iphone 7-8 falan data kabloları en fazla 2.1 amper destekliyordu. 3a ve 5a kablolar pahalı ve 33w desteklemediği için yeni modellerde var o kablolar. yani iphone 7 kablosu muhtelemelen zaten 2.1amperden fazla çekmez sorun olmaz bende de huawei quick orjinal şarj aleti var p20 lite. onunla her türlü telefonu şarj ediyorum iphone dahil

sorun olmaz ekleme yaptım yukarda yazdığım yoruma. emn değilim ama sanırım iphone 7-8 falan data kabloları en fazla 2.1 amper destekliyordu. 3a ve 5a kablolar pahalı ve 33w desteklemediği için yeni modellerde var o kablolar. yani iphone 7 kablosu muhtelemelen zaten 2.1amperden fazla çekmez sorun olmaz bende de huawei quick orjinal şarj aleti var p20 lite. onunla her türlü telefonu şarj ediyorum iphone dahil
Anladım. Teşekkürler. Orijinal şarj aletinin zarar vereceğini düşünmüyorum bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,745
Üyeler
188,985
Son üye
yavuzms21
Geri