Neler Yeni

İphone 7 sıfır almaya değer mi?

vacmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talha
Merhaba arkadaşlar. Şuan iphone 5s kullanmaktayım ve telefon öldü gibi her şeyi bozuldu kamera dokunmatik vs. Yeni iphone alacağım fakat faturaya ek. İphone 7 hariç diğer tüm iphone modellerine 3x taksit sadece iphone 7 ye 12x taksit yapıyorlar. Bende senelerdir iphone kullanıyorum ve android bir telefona geçmek istemiyorum. Benim kafamada iphone 7 kaldı. Sizce iphone 7 alsam sıfır almaya ve 4300 küsür bi rakam verilir mi?

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Merhaba arkadaşlar. Şuan iphone 5s kullanmaktayım ve telefon öldü gibi her şeyi bozuldu kamera dokunmatik vs. Yeni iphone alacağım fakat faturaya ek. İphone 7 hariç diğer tüm iphone modellerine 3x taksit sadece iphone 7 ye 12x taksit yapıyorlar. Bende senelerdir iphone kullanıyorum ve android bir telefona geçmek istemiyorum. Benim kafamada iphone 7 kaldı. Sizce iphone 7 alsam sıfır almaya ve 4300 küsür bi rakam verilir mi?
2 aylık falan varsa al bugün arkadaşım aldı mükemmel

vacmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe ne kadar çıkabilir en fazla ?
Nakit almayacağım taksitle alacağım ne yazık ki sadece iphone 7 ye yüksek taksit yapıyorlar diğer iphonelere düşük taksit o taksit fiyatlarınıda veremem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaklaşık bir kaç güncelleme ile iphone 7'nin de fişini çekerler gibime geliyor o topa hiç girme derim
Yani biraz daha bekle diyorsun

Nakit almayacağım taksitle alacağım ne yazık ki sadece iphone 7 ye yüksek taksit yapıyorlar diğer iphonelere düşük taksit o taksit fiyatlarınıda veremem

O zaman alma derim İphone 7 şuan bi tık düşük kalıyor.Apple ürünlerine zam geldiği için artık çok pahalı eğer bütçeyi yükseltebilirsen İphone XR alabilirsin ama o kadar çıkamam dersen 7 değilde 8 belki.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,526
İsim
Dontaçhi kâfi.

yani yavaş yavaş sıra iphone 7'ye geliyor gibi duruyor androidlere bakınabilirsin yada varsa bütçen daha üst bir iphone modeli bakabilirsin

-xerby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut
Almanı tavsiye etmem taksite verebileceğin parayı köşeye koysan 2000tlye garantili 2.ellerini satıyorlar.alıcaksan da kesinlikle huawie al taksitli iphonelara en son zam geldi sıfır fiyatları cok yüksek değmez

vacmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Talha
Çok teşekkürler arkadaşlar tavsiye için

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,021
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kesinlikle değmez. O fiyata çok daha iyi telefonlar var. Mesela Mi Note 10 Lite.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,288
Üyeler
163,462
Son üye
dursun1838
Top Bottom