İphone 7 sıfır almaya değer mi?

vacmet

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar. Şuan iphone 5s kullanmaktayım ve telefon öldü gibi her şeyi bozuldu kamera dokunmatik vs. Yeni iphone alacağım fakat faturaya ek. İphone 7 hariç diğer tüm iphone modellerine 3x taksit sadece iphone 7 ye 12x taksit yapıyorlar. Bende senelerdir iphone kullanıyorum ve android bir telefona geçmek istemiyorum. Benim kafamada iphone 7 kaldı. Sizce iphone 7 alsam sıfır almaya ve 4300 küsür bi rakam verilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Şuan iphone 5s kullanmaktayım ve telefon öldü gibi her şeyi bozuldu kamera dokunmatik vs. Yeni iphone alacağım fakat faturaya ek. İphone 7 hariç diğer tüm iphone modellerine 3x taksit sadece iphone 7 ye 12x taksit yapıyorlar. Bende senelerdir iphone kullanıyorum ve android bir telefona geçmek istemiyorum. Benim kafamada iphone 7 kaldı. Sizce iphone 7 alsam sıfır almaya ve 4300 küsür bi rakam verilir mi?
2 aylık falan varsa al bugün arkadaşım aldı mükemmel

yaklaşık bir kaç güncelleme ile iphone 7'nin de fişini çekerler gibime geliyor o topa hiç girme derim

Bütçe ne kadar çıkabilir en fazla ?
Nakit almayacağım taksitle alacağım ne yazık ki sadece iphone 7 ye yüksek taksit yapıyorlar diğer iphonelere düşük taksit o taksit fiyatlarınıda veremem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaklaşık bir kaç güncelleme ile iphone 7'nin de fişini çekerler gibime geliyor o topa hiç girme derim
Yani biraz daha bekle diyorsun

Nakit almayacağım taksitle alacağım ne yazık ki sadece iphone 7 ye yüksek taksit yapıyorlar diğer iphonelere düşük taksit o taksit fiyatlarınıda veremem

O zaman alma derim İphone 7 şuan bi tık düşük kalıyor.Apple ürünlerine zam geldiği için artık çok pahalı eğer bütçeyi yükseltebilirsen İphone XR alabilirsin ama o kadar çıkamam dersen 7 değilde 8 belki.

yani yavaş yavaş sıra iphone 7'ye geliyor gibi duruyor androidlere bakınabilirsin yada varsa bütçen daha üst bir iphone modeli bakabilirsin

Almanı tavsiye etmem taksite verebileceğin parayı köşeye koysan 2000tlye garantili 2.ellerini satıyorlar.alıcaksan da kesinlikle huawie al taksitli iphonelara en son zam geldi sıfır fiyatları cok yüksek değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,556
Üyeler
197,712
Son üye
PCavcısy
Geri