knk oyle de fiyati fazla geliyor o telefona yaSE 2020
alsam ne kadar gotururSE 2020 mantıklı olur bence
ne onerirsiniz onlar yerine (android iyi olur ama ekranlari cok buyuk be hic oyle telefon kullanmayi sevmiyorum. bunlari secmemin en buyuk sebebi kucuk olmasi zatenBence hiçbiri.....
5 sene goturur bence.knk oyle de fiyati fazla geliyor o telefona ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
alsam ne kadar goturur
2.el bakiyorum zaten iphone a cok pahali sifirlarihocam iphone almanız en mantıksız şey şu anda bulabiliyorsanız ikinci el
eyw beylerSE 2020 yada 3310
8 ne kadar goturur sence5 sene goturur bence.
tamamdir eyvallah. bide sey sorucam ip7 128gb ve ip8 64gb ayni fiyat nerdeyse (hatta 7 biraz daha ucuz) hangisi daha mantikli olur ?hocam 2. el iphone 7 aldım bir kaç ay önce. çok güzel götürüyor beni. sizi de götürür diye düşünüyorum
sarji ne kadar yetiyor gunde. korkutugum konu da o hocam ya sarji 1 gun dayanmiyor diyo herkeshocam 2. el iphone 7 aldım bir kaç ay önce. çok güzel götürüyor beni. sizi de götürür diye düşünüyorum
hocam benimki 1 gün dayanıyor. ancak bazenleri şarjda durduğum olabiliyor. bunu bilerek almanızı öneririmtamamdir eyvallah. bide sey sorucam ip7 128gb ve ip8 64gb ayni fiyat nerdeyse (hatta 7 biraz daha ucuz) hangisi daha mantikli olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sarji ne kadar yetiyor gunde. korkutugum konu da o hocam ya sarji 1 gun dayanmiyor diyo herkes