iphone 8 mi se 2020 mi ?

Hellshoss

80+
Reaksiyon skoru
28
agalar iphone alasim var 8 e baktim 4 5k araliginda fiyati. se de 2.elde 6 6.5k k arasi se alinir mi 8 idare eder mi ne diyonuz tesekkurler

SE 2020

hocam iphone almanız en mantıksız şey şu anda bulabiliyorsanız ikinci el

hocam 2. el iphone 7 aldım bir kaç ay önce. çok güzel götürüyor beni. sizi de götürür diye düşünüyorum

hocam 2. el iphone 7 aldım bir kaç ay önce. çok güzel götürüyor beni. sizi de götürür diye düşünüyorum
tamamdir eyvallah. bide sey sorucam ip7 128gb ve ip8 64gb ayni fiyat nerdeyse (hatta 7 biraz daha ucuz) hangisi daha mantikli olur ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sarji ne kadar yetiyor gunde. korkutugum konu da o hocam ya sarji 1 gun dayanmiyor diyo herkes

tamamdir eyvallah. bide sey sorucam ip7 128gb ve ip8 64gb ayni fiyat nerdeyse (hatta 7 biraz daha ucuz) hangisi daha mantikli olur ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sarji ne kadar yetiyor gunde. korkutugum konu da o hocam ya sarji 1 gun dayanmiyor diyo herkes
hocam benimki 1 gün dayanıyor. ancak bazenleri şarjda durduğum olabiliyor. bunu bilerek almanızı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,709
Üyeler
195,437
Son üye
IV.Murat0
Geri