iPhone 8 plus 2 ci alınır mı

Note 8 pro 128 GB modelini kullanıyorum ve iPhone 8 plus almak istiyorum üstüne ne kadar vermem gerekiyor en fazla veya şu fiyattan yukarıya alma diye tavsiyesi olan varmı
iphoneun x ten aşağısı alınmaz. ben xiaomi mi 9t telefonumu satıp 7 plus aldım pişman oldum. 7 plusı dün sattım, geri xiaomi mi 9 - 9t - 9t pro alacağım
 
Note 8 pro 128 GB modelini kullanıyorum ve iPhone 8 plus almak istiyorum üstüne ne kadar vermem gerekiyor en fazla veya şu fiyattan yukarıya alma diye tavsiyesi olan varmı
8 plus'un da çok bi ömrü kalmadı oda çok yavaşladı eskisi gibi değil Bence apple tarafında şuanda minimum İphone 11 alınması lazım. android modellerine bak.
Post automatically merged:

8 plus'un da çok bi ömrü kalmadı oda çok yavaşladı eskisi gibi değil Bence apple tarafında şuanda minimum İphone 11 alınması lazım. Xiaominin modellerine bak.
İphone 11'de zaten aşırı pahalı 15K android bi telefon çözüm
 
xiaomi redmi note 8 pro 128 gb'dan 11 128'e geçtim. 11'den önce bütçem 8 plus'lara yetiyordu ve xiaomi nin saçma sapan donmalarından kasmalarından kitlenmelerinden gına gelmişti. 8plus'da günümüzün telefonu değil ama ilerde yükseltme ihtimalin varsa geçilebilir. özellikle geniş açının olmaması beni 11'e yitmişti. xiaomi deki tek özelliği özlemiyor değilim o da şarjın uzun süre gitmesi. xiaomi de günde 1 şarja takarken sıfır 11 de bile günde 2 ara sıra da 3 kere şarja takıyorum. kaldı ki 8 plus (yıllanmış bir telefon) onda bu şarja takma olayları daha fazla olacaktır.
 
Geri
Top