Neler Yeni

İphone 8 plus hızlı sarj edecek adaptör

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Batuhan Divrik
Merhaba 8 plusumu hızlı sarj edecek adaptör arıyorum. Apple'ın kendi sitesinden alacaktım 20w lık olanı ama stoklarında yok ve internette almak istesem sahte mi yollarlar bilemediğim için alamıyorum yardımcı olacak var mı acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/spigen-...000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada spigen sarj aletinin bu modeli işimi görür mü ?

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhaba 8 plusumu hızlı sarj edecek adaptör arıyorum. Apple'ın kendi sitesinden alacaktım 20w lık olanı ama stoklarında yok ve internette almak istesem sahte mi yollarlar bilemediğim için alamıyorum yardımcı olacak var mı acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/spigen-...000ca26477-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada spigen sarj aletinin bu modeli işimi görür mü ?
Önerim kendi hizli sarj cihazi ile şarj etmek

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Batuhan Divrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerim kendi hizli sarj cihazi ile şarj etmek
Kendi sarjını bulsam alacağım ancak bulamadım apple'ın kendi sitesinde stok yok olarak gözüküyor 20w için. 30w'a da kalkıp 450 tl veremem hocam.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kendi sarjını bulsam alacağım ancak bulamadım apple'ın kendi sitesinde stok yok olarak gözüküyor 20w için. 30w'a da kalkıp 450 TL veremem hocam.
Hocam evet bende vermem doğru söylüyorsunuz size önermenin nedeni bazi hizli şarj cihazlari iphonelerin pilini yormaktan baska bişey yapmıyormuş önerim kaliteli markalardan kullanmak

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Batuhan Divrik
Hocam evet bende vermem doğru söylüyorsunuz size önermenin nedeni bazi hizli şarj cihazlari iphonelerin pilini yormaktan baska bişey yapmıyormuş önerim kaliteli markalardan kullanmak
Bildiğiniz var mı acaba yani appledan alamıyorum başka bu apple kadar kaliteli diyebileceğiniz var mı

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Batuhan Divrik
Top Bottom