taktıkları batarya orjinal değilse pil yüzdesi farketmiyorArkadaşlar Orijinal bataryası verimliliği %75 ken easycep te yeni batarya taktırdım 6 ay oldu yaklaşık fakat şarjım çok çabuk bitiyor yeni takılan bataryadan verim alamadım Bİr öneriniz varmı yeni batarya için teşekkürler.
günlük standart az kullanımda 15 saat orta kullanırsam 5 saat yoğun 1-2 saatKaç saat ekran süresi alıyorsun?
telefon günü çıkarmıyor kesinlikle açmaya korkuyorsun batarya kapalıyken bile eriyor.Kaç saat ekran süresi alıyorsun?
ekran süresinden bahsetmis arkadas, normal kullanim periyodu degil, %100'den %10'a düştüğünde kaç saat ekran süresi veriyor ona bakman lazım.günlük standart az kullanımda 15 saat orta kullanırsam 5 saat yoğun 1-2 saat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefon günü çıkarmıyor kesinlikle açmaya korkuyorsun batarya kapalıyken bile eriyor.
aga cevabı kendin vermişsin zaten iphone'lara takılan yan sanayi çoğu ürün apple kalitesini yansıtmadığı için sıkıntı yaratıyor ileride zaten. Yapabiliceğin tek şey troy servisi vs. ücretli değişim yapıyorsa onlardan orijinal pil ile değişimini sağlamakolay yüzde değil takılan pil performansının iyi olmaması
DejiArkadaşlar Orijinal bataryası verimliliği %75 ken easycep te yeni batarya taktırdım 6 ay oldu yaklaşık fakat şarjım çok çabuk bitiyor yeni takılan bataryadan verim alamadım Bİr öneriniz varmı yeni batarya için teşekkürler.
Kendi pillerini takıyorlar deji pil ile değişim sağlayın ben sattığım 11 pro maxımda deji pil ile 8 ila 9 saat ekran süresi alıyordumArkadaşlar Orijinal bataryası verimliliği %75 ken easycep te yeni batarya taktırdım 6 ay oldu yaklaşık fakat şarjım çok çabuk bitiyor yeni takılan bataryadan verim alamadım Bİr öneriniz varmı yeni batarya için teşekkürler.