Çözüldü✓ İphone 8 plus Şarjın çabuk bitmesi

Veterance

80+
Reaksiyon skoru
168
Arkadaşlar Orijinal bataryası verimliliği %75 ken easycep te yeni batarya taktırdım 6 ay oldu yaklaşık fakat şarjım çok çabuk bitiyor yeni takılan bataryadan verim alamadım Bİr öneriniz varmı yeni batarya için teşekkürler.

Arkadaşlar Orijinal bataryası verimliliği %75 ken easycep te yeni batarya taktırdım 6 ay oldu yaklaşık fakat şarjım çok çabuk bitiyor yeni takılan bataryadan verim alamadım Bİr öneriniz varmı yeni batarya için teşekkürler.
taktıkları batarya orjinal değilse pil yüzdesi farketmiyor

Kaç saat ekran süresi alıyorsun?

günlük standart az kullanımda 15 saat orta kullanırsam 5 saat yoğun 1-2 saat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon günü çıkarmıyor kesinlikle açmaya korkuyorsun batarya kapalıyken bile eriyor.
ekran süresinden bahsetmis arkadas, normal kullanim periyodu degil, %100'den %10'a düştüğünde kaç saat ekran süresi veriyor ona bakman lazım.

olay yüzde değil takılan pil performansının iyi olmaması
aga cevabı kendin vermişsin zaten iphone'lara takılan yan sanayi çoğu ürün apple kalitesini yansıtmadığı için sıkıntı yaratıyor ileride zaten. Yapabiliceğin tek şey troy servisi vs. ücretli değişim yapıyorsa onlardan orijinal pil ile değişimini sağlamak

Deji
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi pillerini takıyorlar deji pil ile değişim sağlayın ben sattığım 11 pro maxımda deji pil ile 8 ila 9 saat ekran süresi alıyordum

deji batarya takmayı düşünüyorum teşekkürler.

Geri