Iphone aldım sorularım var

CrowleyS

80+
Reaksiyon skoru
71
Merhaba,
Androidden ios'a geçtim bazı sorularım var.

1-) Herhangi bir websitesinde film,video izlerken video yakalama programı var mı ? idm benzeri
2-) Telefonu windows pc'ye bağlayıp dosyaları, videoları pc ye, pc den telefona yükleyebilir miyim ?

İyi günler dilerim.

Merhaba,
Androidden ios'a geçtim bazı sorularım var.

1-) Herhangi bir websitesinde film,video izlerken video yakalama programı var mı ? idm benzeri
2-) Telefonu windows pc'ye bağlayıp dosyaları, videoları pc ye, pc den telefona yükleyebilir miyim ?

İyi günler dilerim.
1.si için fikrim yok olabilir
2.si için itunes ile yapabilirsin

1-) Tam olarak anlamadım açıklar mısın?
2-) Telefonu bilgisayara bağlamaya gerek yok. Bilgisayardan iCloud.com'a gir ve hesabınla giriş yap, fotoğraflar kısmından video ve fotoğrafları al. Eğer iCloud'a yedekli değilse kablo ile bağlayıp atabilirsin.

1-) Tam olarak anlamadım açıklar mısın?
2-) Telefonu bilgisayara bağlamaya gerek yok. Bilgisayardan iCloud.com'a gir ve hesabınla giriş yap, fotoğraflar kısmından video ve fotoğrafları al. Eğer iCloud'a yedekli değilse kablo ile bağlayıp atabilirsin.
1-) Androidde idm tarzı uygulamalar var burada bir film sitesinde bir video oynamaya başladığında otomatik yakalıyor ve indirebiliyorsun hızlı bir şekilde.
2-) Peki her iki yönde yapabilir miyim ? Telden pc'ye, pc'den tele

Teşekkürler

2-) Peki her iki yönde yapabilir miyim ? Telden pc'ye, pc'den tele
PC'den telefona direk fotoğraf atabiliyor musun inan hiç bilmiyorum. Cihazı yedekleyip yedekten döndüğünde fotoğraflar vs oluyor bu tarz bir şey biliyorum sadece.
idm hakkında bilgim yok.

Merhaba hocam, Video izlerken veya her hangi bir durum da kayıt alabilirsin. Resimde yeşil ile içine aldığım yere tıklayınca kayıt başlıyor. İndirme işlemi olarak soruyorsan bilmiyorum.

Ekler

• FF75CA74-EEFE-4A9F-8F03-7025E7852DCE.jpeg
    FF75CA74-EEFE-4A9F-8F03-7025E7852DCE.jpeg
    1.4 MB · Hit: 46
Aslında şu tarz demek istemiştim. Bir video başladığında direkt olarak indirme linki sunan bir uygulama. Aynı idm gibi. Aloha browser var fakat o da yavaş indiriyor.

PC'den telefona direk fotoğraf atabiliyor musun inan hiç bilmiyorum. Cihazı yedekleyip yedekten döndüğünde fotoğraflar vs oluyor bu tarz bir şey biliyorum sadece.
idm hakkında bilgim yok.
aga sence iphone için kılıf ve kırılmaz cam nerden almalıyım apple storedan alsam olur mu? Daha adaptör falan alacağım

Geri