iphone alıcam hangi satıcı almalıyım

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
861
iphone 11 64 gb alıcam 2, telefon olarak 16 k ya gürgençler satıyor 16,450 ye amazon satıyor sizce hangisinden almalıyım.

Bana kalırsa amazon tarafından alman çok daha mantıklı olur. Yakında satan bi teknoloji mağazası yok mu neden internetten alıyorsunuz ki
iphone 11 64 gb alıcam 2, telefon olarak 16 k ya gürgençler satıyor 16,450 ye amazon satıyor sizce hangisinden almalıyım.

12 mini 17k civarıydı geçen attım, keşke denk gelseydiniz
mini küçük olabilir belki bilemedim düşündürdü şuan :D zaten geçmiş te :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalırsa amazon tarafından alman çok daha mantıklı olur. Yakında satan bi teknoloji mağazası yok mu neden internetten alıyorsunuz ki
media markt teknosa v.s var da internet genel olarak daha uygun olduğu için

mini küçük olabilir belki bilemedim düşündürdü şuan :D zaten geçmiş te :D

media markt teknosa v.s var da internet genel olarak daha uygun olduğu için
5.4 inç gayet yeterli bi boyut bence, ayrıca kimse o fiyatlara 11 i tavsiye etmiyor, yine de araştırın

5.4 inç gayet yeterli bi boyut bence, ayrıca kimse o fiyatlara 11 i tavsiye etmiyor, yine de araştırın
neden hocam. s22 almayı düşündüm herkes iphone 11 al dedi valla. ben s22 kararlıydım s22 arkadaşta var oda alma dedi benim için kamera önemli kamera için alıyorum. sosyal medya filan ondan dolayı iphone 11 tercih ediyorum bide sürekli artıyor fiyatı ilerde satsamda zarar etmem

Renk olarak nedense siyah gözüküyor sadece. Belki gittiğiniz mağazada vardır farklı renkleri. Bir bakın derim.

Stok varsa sadece apple’dan almanı tavsiye ederim, şu an yoldayım mesela apple’a gidiyorum ürün almaya. Farklı bir yerden tavsiye etmem

Apple mağazası ve sitesi çıkan modellerin sadece 1 sene satışını gerçekleştiriyor. 11 pro max bile yokken 11 i nasıl apple dan alacak :)
Stok varsa sadece apple’dan almanı tavsiye ederim, şu an yoldayım mesela apple’a gidiyorum ürün almaya. Farklı bir yerden tavsiye etmem

Apple mağazası ve sitesi çıkan modellerin sadece 1 sene satışını gerçekleştiriyor. 11 pro max bile yokken 11 i nasıl apple dan alacak :)
aynen apple baktım satmıyordu :D

amazon veya media markt düşündüm şuan da amazon mantıklı gibi geldi. iade etme fırsatıda var diye :D 1ay kullanıp beğenmezsen geri verebiliyorsun ya ondan

11’in olmadığını bilmiyordum yakın zamanda kaldırılmış sanırım, çıkan modellerin satışını sadece bir sene gerçekleştiriyor diye bir şey yok. 12 satışta mesela? Şöyle işliyor. 13 çıktığında 12Pro-12Pro max satıştan kaldırıldı. 14 çıktığında 13Pro-13ProMax satıştan kaldırıldı. Apple’da bu şekilde işliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri