Mediamark güvenilir vatan variPhone 15 almayi dusunuyorum. Normalde Amazon'dan alacaktim fakat Amazon kendi satmiyor cihazi o yuzden pek guvenemedim. Nereden alirsam sıkıntı yasamam?
Farkindayim hocam istedigim model yok diye yazdimApple iPhone 15 (128 GB) - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple iPhone 15 (128 GB) - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Amazon kendi satıyor ayrıca tabi renk siyah ve 128GB ama satıcı kendisi
Sen ne istiyorsun ki ?Farkindayim hocam istedigim model yok diye yazdim
Amazon’da da var HB de de var Trendyol da da var fiyatları benzer hepsi kendi satıyor ve fazlasıyla güvenilirler istediğinden al.128 gb mavisine bakiyordum
Herhangi bir terslik olmaz mi hocam , iadedir kargodurhepsiburada. satıcı farketmez hepsi aynı orjinal satıyor ve hızlıda. ben hep burdan alrm 13 16 17
Direkt amazon satmadigi icin guvenilir gelmediAmazon’da da var HB de de var Trendyol da da var fiyatları benzer hepsi kendi satıyor ve fazlasıyla güvenilirler istediğinden al.
hayırlı olsun![]()
APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Mavi MTP43TU/A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon Mavi MTP43TU/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
Amazonda 4k civarı daha ucuz hocam renk çok önemli değil bence tabi sen alıyorsun da buyur link burada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Apple iPhone 15 (128 GB) - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple iPhone 15 (128 GB) - Mavi : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Mavisi de satılıyor amazonda satıcı da kendisi ama ben mi yanlış görüyorum ?
Direkt amazon satıyor ama sorun orada.Herhangi bir terslik olmaz mi hocam , iadedir kargodur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direkt amazon satmadigi icin guvenilir gelmedi