Şunu yapar mısınolmadı maalesef hala whatspptan veya ınstagramdan mesaj gelınce ekran açılıyor
denedım hocam yıne olmadı uykudayken bıldırım gelınce halen ekran uyanıyorŞunu yapar mısın
Ayarlar > Bildirimler > Hangi uygulamadan gelmesini istemiyorsan o uygulamaya tıkla > İşaretler kısmını kapat ve tekrar dene
Uykudayken bildirim gelmemesi için rahatsız etme seçeneğini aktif edebilirsiniz. Bunun dışında sizlere bir çözüm önerisi daha sunmak isterim. Fotoğraftaki gibi ayarlar kısmına girip whatsapp uygulamasını seçin. Önizlemeleri göster kısmını “ASLA” ile değiştirip tekrar deneyin.denedım hocam yıne olmadı uykudayken bıldırım gelınce halen ekran uyanıyor
dedıgınız gıbı yaptım hocam ben bıldırım gelsın ıstıyorum fakat telefon uyku modundayken bıldırım gelınce ekran açılmasın ıstıyorum dedıgınız gıbı yapınca ekran yıne açılıyor kapatma yolu yok sanırımUykudayken bildirim gelmemesi için rahatsız etme seçeneğini aktif edebilirsiniz. Bunun dışında sizlere bir çözüm önerisi daha sunmak isterim. Fotoğraftaki gibi ayarlar kısmına girip whatsapp uygulamasını seçin. Önizlemeleri göster kısmını “ASLA” ile değiştirip tekrar deneyin.
ios 15 yüklü mü ? ios 15te artık bildirim geldiğinde ekran uyanmıyordedıgınız gıbı yaptım hocam ben bıldırım gelsın ıstıyorum fakat telefon uyku modundayken bıldırım gelınce ekran açılmasın ıstıyorum dedıgınız gıbı yapınca ekran yıne açılıyor kapatma yolu yok sanırım