Neler Yeni

İphone cahiliyim yardım

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Kafama yatan cihaz buldum en azından satıcı soruları cevapları dediği gibiyse kafama yattı ama hiç iphone kullanmadım yüz yüze test edicem ama nasıl edicegi mi bilmiyorum nasıl yapılır testi şimdiden teşekkür ederim

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Test yapmak derken ödünç mü alacaksınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mustafa soydaş
youtube iphone alırken dikkat edilmesi gerekenler diye arat çıkanı izle fikir sahibi olursun

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Kafama yatan cihaz buldum en azından satıcı soruları cevapları dediği gibiyse kafama yattı ama hiç iphone kullanmadım yüz yüze test edicem ama nasıl edicegi mi bilmiyorum nasıl yapılır testi şimdiden teşekkür ederim
yani kalsik şeyleri yaparsın işte şarjı nasıl pili nasıl düşük şarjda kamerada bataryada sorun var mı gereksiz ısınıyor mu hata filan veriyormu güvenlik şeyleri tam çalışıyormu hasar kırık çizik darbe sıvı teması var mı tamire gitmiş mi gitmişse kim tarafından edilmiş içi açılmış mı yapabilirsen işlemciyi test eden programlar var oralardan verdiği skorun normal olup olmadığına bak

PixDraw

80+ Bronze
yurt içiyse fatura imei kutu vs. kontrol edilir cihaz kasası face id veya parmak izi kontrolleri yapılır yeni sürümse hakkında kısmında parça değişimi varsa belli oluyor oraya bakarsın hiçbir şey yazmaması gerekiyor orijinal parça vs. yazarsa yazan parça değişim görmüş cihazdır. arka planda büyük sıkıntısı varsa zamanla belli olur oda satıcının dürüstlüğü

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
1- İmei Sorgulamak
2- Kameraları Kontrol Etmek
3- Dokunmatik Kontrolü
4- Arama Kontrolü
5- Hücresel Veri Kontrolü
6- Ses ve Güç Tuşları Kontrolü
7- Parmak İzi ve Face İD Kontrolü
8- Yakınlık Sensörü Kontrolü
9- Jiroskop ve GPS Kontrolü
10- Hoparlör ve Jak Girişi Kontrolü
11- Titreşim Kontrolü
12- Parlaklık Kontrolü
13- Bluetooth ve wifi Kontrolü
14- telefonu sıfırlayarak bypass olmadığı kontrol edilebilir

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Büyük ihtimal android kullanıyorsun ve telefonun nasıl açılıcağını dahi bilmiyorsundur ben de öyleyim youtubede 2.el iphone alırken yapılacak şeyler var hangi parça değişmiş ayarlarda bakılabiliyor ve öncelikle pil sağlına bak kamera modlarını dene herşeyine bak telefonu aç kapa kasıyor mu diye bak

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- İmei Sorgulamak
2- Kameraları Kontrol Etmek
3- Dokunmatik Kontrolü
4- Arama Kontrolü
5- Hücresel Veri Kontrolü
6- Ses ve Güç Tuşları Kontrolü
7- Parmak İzi ve Face İD Kontrolü
8- Yakınlık Sensörü Kontrolü
9- Jiroskop ve GPS Kontrolü
10- Hoparlör ve Jak Girişi Kontrolü
11- Titreşim Kontrolü
12- Parlaklık Kontrolü
13- Bluetooth ve wifi Kontrolü
14- telefonu sıfırlayarak bypass olmadığı kontrol edilebilir
Şimdi benim tele sony kendisinin sony testleri var (ekran hoparlar tus vs) bu iphone da var mı boyle durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimal android kullanıyorsun ve telefonun nasıl açılıcağını dahi bilmiyorsundur ben de öyleyim youtubede 2.el iphone alırken yapılacak şeyler var hangi parça değişmiş ayarlarda bakılabiliyor ve öncelikle pil sağlına bak kamera modlarını dene herşeyine bak telefonu aç kapa kasıyor mu diye bak
Ayn andiorid kullanıyom tam manasıyla iphone cahiliyim

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Sadece Android kullanmış olup Apple ürünlerinden hiçbir şey anlamayan tek ben varım sanıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom