Iphone da, instagram gönderilerinin bulanık olması.

Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar son bir aydır instagram da anasayfadaki gönderiler, keşfetteki gönderiler bulanık gözüküyor. Karşılaştırdım aynı gönderiyi başka telefonda denedim gayet net hiç bir sıkıntı yok. İnternetide denedim alakası yok fiber internet kullanıyorum ve karşılaştırdığım cihazlarda aynı internete bağlı.Sizce nedeni nedir? Telefon iphone 8 plus.

İnternetiniz yavaş olabilir genelde o sebeplerden oluyor

Sonradan düzenledim konuyu hocam ama internetle alakası yok. Denediğim diğer cihazlarda aynı internete bağlı benim telefonda bulanık diğer telefonda net
genelde bu problemi internet yavaşlığı yüzünden yaşadığım için bir fikrim yok malesef

Sonradan düzenledim konuyu hocam ama internetle alakası yok. Denediğim diğer cihazlarda aynı internete bağlı benim telefonda bulanık diğer telefonda net
bende tam emin değilim ama sanırım iphonelerin internet sağlayıcısında sorun var annem iphone 6s kullanıyor ben xiomi redmi note 9 bende sorunsuz çekerken internet annemin telefonunda doğru düzgün googleye girilmiyor telefon iphone is bundan dolayı olabilir

bende tam emin değilim ama sanırım iphonelerin internet sağlayıcısında sorun var annem iphone 6s kullanıyor ben xiomi redmi note 9 bende sorunsuz çekerken internet annemin telefonunda doğru düzgün googleye girilmiyor telefon iphone is bundan dolayı olabilir
Aklıma gelmedi değil ama diğer yerlerde internette sıfır sıkıntı. Sinir bozucu bir olay

AppStore uygulamaları otamatik olarak guncellemiyebiliyor. Uygulamanızguncel mi? Sorunun ekran fotağrafını gönderebilir misin?

Android'de videolar donuyor ne ayaktır bunlar anlamadım ben

AppStore uygulamaları otamatik olarak guncellemiyebiliyor. Uygulamanızguncel mi? Sorunun ekran fotağrafını gönderebilir misin?
Video yükleyebilsem daha rahat anlarsın ama şu görsele bak bende kalitesiz gözüküyor. Başka cihazda gayet net. Güncellemelerde sıkıntı yok bu arada

Ekler

• FC19C195-9E71-41BB-89B0-47EBE84DF1BF.png
    FC19C195-9E71-41BB-89B0-47EBE84DF1BF.png
    4.4 MB · Hit: 32
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye