Neler Yeni

Rehber İphone Tarafında En F/P Telefon İp16'dır!

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Baran Kut
Yüksek Hz ekran kaydırırken bile önemli.
Orası doğru da Apple kitlesini biliyor hocam, bilerek böyle yapıyor zaten :kekw: sınırları zorlayan hep Android tarafı olmuştur.

Ben sadece genel kullanımda 60hz'in bir problem yaratmadığını düşünüyorum. Yoksa parası kısmında bence direkt Apple ürünü alınmaz Türkiye'de. Çok vergi ve kâr payı bindiriyor.

Fiyatlar biraz denk olsaydı ama Apple diyebilirdim çünkü Samsung da S serisinde birçok özelliğini en üst telefona koyup bizim gibi ülkelere Exynos çipli telefon kitleyip reklamını yapıyor. En üst modeli dışında alt modellere yeteri kadar değer vermiyor.

Exynos da kötü değil de bir Snapdragon değil yani.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Z60 ultra mı müthiş telefon :D
Ekran olarak evet. Kamera çıkıntısı yok full ekran. Daha önce kullandığım s23u kamera olarak bunu 5'e katlar onla çarpar ama kamerayı kaç defa kullandın diye soracak olursan 1 kere zoom kullandım. Telefon ihtiyaçları kişiseldir.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kadir
Yazıyı okudum da bi noktadan sonra işlemci kullanımda gram fark yaratmıyor.İlerde grafik ve işlemci gücü isteyen bir şey çıkarsa onun için alınabilir böyle telefonlar

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Espri olarak dedim, çok bariz diye (!) koymamiştim ama anlaşılmıştır umarım.
Zaten apple fonlasa ben bile inanmam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazıyı okudum da bi noktadan sonra işlemci kullanımda gram fark yaratmıyor.İlerde grafik ve işlemci gücü isteyen bir şey çıkarsa onun için alınabilir böyle telefonlar
Var iphone cihazlara artık ilk günden AAA oyunlar geliyor. Şuan için steam deck ve nintendo switch kalitesinde ama 2-3 nesil sonra iyice oturacaktır. Android tarafında yıllardır soruyorum. Bu kadar güçlü cihazı ne yapacağız? Adam naptı işelmciyle donanım yapay zeka sundu. Sende artık kullanmalısın elinin altındaki gücü.
Bu arada pc'de kalite kötü gözükebilir de 6 inch ekranda bu kadar kötü gözükmüyor.

şuan iphone'da olan oyunlar;
Assassin's Creed Mirage
death stranding
Resident Evil 4
Resident Evil Village
Wreckfest

ek olarak japonya'da geçecek ac shadows ilk günde iphone'a geliyor.

Son düzenleme:

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kadir
Zaten apple fonlasa ben bile inanmam :D

Var iphone cihazlara artık ilk günden AAA oyunlar geliyor. Şuan için steam deck ve nintendo switch kalitesinde ama 2-3 nesil sonra iyice oturacaktır. Android tarafında yıllardır soruyorum. Bu kadar güçlü cihazı ne yapacağız? Adam naptı işelmciyle donanım yapay zeka sundu. Sende artık kullanmalısın elinin altındaki gücü.
Bu arada pc'de kalite kötü gözükebilir de 6 inch ekranda bu kadar kötü gözükmüyor.

şuan iphone'da olan oyunlar;
Assassin's Creed Mirage
death stranding
Resident Evil 4
Resident Evil Village
Wreckfest

ek olarak japonya'da geçecek ac shadows ilk günde iphone'a geliyor.

Evet bu yönden mantıklı gibi ama gibi.Hikayeli oyunları mobilde oynamak ne kadar mantıklı sorgulamak lazım. Görüntü çamur gibi,Türkiye fiyatları çok pahalı. Mario oyunları gelse güzel olur evet. Oyun için el konsolları yaygınlaştığı için bu kadar fazladan para verip kötü oyun deneyimi neden yaşayayım

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Evren AYDIN
Yani dediğim gibi işlemci konusunda dedim. Zaten kamera ekran çözünürlük falan dersek android telefonları ip16 pro'da bile geçemezsin.
Ben öyle düşünmüyorum s23 kullanıyorum 14 15 i kamera konusunda eziyor resmen.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Evet bu yönden mantıklı gibi ama gibi.Hikayeli oyunları mobilde oynamak ne kadar mantıklı sorgulamak lazım. Görüntü çamur gibi,Türkiye fiyatları çok pahalı. Mario oyunları gelse güzel olur evet. Oyun için el konsolları yaygınlaştığı için bu kadar fazladan para verip kötü oyun deneyimi neden yaşayayım
Nintendo switch şuan inanılmaz satıyor. Evet oyunları çok eğlenceli ama oyunların grafik kalitesi yerlerde. Özellikle mesela son çıkan Zelda.
6 inch ekranda çözünürlük o kadarda kötü gözükmüyor ki zaten bu daha başlangıç. Steam deck de ilk çıktığında gow falan çamur kalitede açıyordu ama insanlar hayran kalmıştı. Şuan ally ile baya kaliteli.
Ip18-19 seviyelerine geldiğimizde çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyunlar fiyat olarak bencede pahalı ama Nintendo da oyunları çok pahalıya satıyor. Yurtdışında sorun biraz oyun fiyatı değil oynanabilirlik.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Evren AYDIN
İyi de monitörle sağlanan avantaj da oyunlar için, telefonla da.

Değişken hertz kullanan tüm telefonlarda uygulamaların bir çoğu 60hz'de çalışıyor diye biliyorum.

60hz bence çok da ciddi göze batan bir kriter değil. Telefonun kullanım ömrü, bataryası, kamerası(subjektif), ekran kalitesi daha çok göze batan kriterler.

Ha kişisel yorumumu sorarsan, 60hz ne Apple yıl 2024 :kekw: çok da zor olmaması lazım yani.
70 bin vereceğim üründe en iyi şeylerin olması için veriyorum 😁 100 bin verip 1080 tili sistem almak istermisin 😁

Ukhai

80+ Bronze
Oyunla alakası olmayan sadece gündelik işler yapan ve kamera ile batarya'ya önem veren birisine hangi modeli önerirsiniz?

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kadir
Oyunla alakası olmayan sadece gündelik işler yapan ve kamera ile batarya'ya önem veren birisine hangi modeli önerirsiniz?
Bütçeni söylemen gerekiyor önce

Nintendo switch şuan inanılmaz satıyor. Evet oyunları çok eğlenceli ama oyunların grafik kalitesi yerlerde. Özellikle mesela son çıkan Zelda.
6 inch ekranda çözünürlük o kadarda kötü gözükmüyor ki zaten bu daha başlangıç. Steam deck de ilk çıktığında gow falan çamur kalitede açıyordu ama insanlar hayran kalmıştı. Şuan ally ile baya kaliteli.
Ip18-19 seviyelerine geldiğimizde çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyunlar fiyat olarak bencede pahalı ama Nintendo da oyunları çok pahalıya satıyor. Yurtdışında sorun biraz oyun fiyatı değil oynanabilirlik.
Bir tanesi 1200 dolar diğeri 300 ama.İnsanlar 500 dolar değil de 1200 dolar vermesinin sebebi + olarak oyun oynamaksa bunu da iyi yapmak zorunda

Ukhai

80+ Bronze
Açıkçası bütçeyle ilgili bir sorunum yok önerebileceğiniz cihaza yönelik bütçemi ona göre ayarlarım sadece dediğim gibi gereksiz fazla para harcamak istemiyorum oyunla falan zaten hiç aram yok kamera ve bataryanın iyi olması benim için yeterli.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Açıkçası bütçeyle ilgili bir sorunum yok önerebileceğiniz cihaza yönelik bütçemi ona göre ayarlarım sadece dediğim gibi gereksiz fazla para harcamak istemiyorum oyunla falan zaten hiç aram yok kamera ve bataryanın iyi olması benim için yeterli.
iPhone için mi soruyorsun yoksa genel mi?

Bir tanesi 1200 dolar diğeri 300 ama.İnsanlar 500 dolar değil de 1200 dolar vermesinin sebebi + olarak oyun oynamaksa bunu da iyi yapmak zorunda
Zaten insanların 700 dolarlık ally almasını engellemek. Switch çok başka bir şey. Onu o fiyatla hicbirsey engelleyemez.
Şuan ally'i geçebilirler mi hayır. Ama az çok oyun açarsa iPhone ally alana kadar zaten her sene iPhone alıyorum. Ally almiyim diyebilir.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Baran Kut
70 bin vereceğim üründe en iyi şeylerin olması için veriyorum 😁 100 bin verip 1080 tili sistem almak istermisin 😁
Fiyatlandırması bence de saçma Türkiye'de. Ben biraz fiyatı katmadan yorumlamışım pardon hocam.

Özellik olarak bence seri açısından yorumlayacaksak Samsung'un S serisinde S24U dışında diğer seri modellerine (S24+, S24, S24FE) yeteri kadar değer verdiğini düşünmüyorum. Bence o konuda Apple daha iyi.

Ben öyle düşünmüyorum s23 kullanıyorum 14 15 i kamera konusunda eziyor resmen.
Şunu pek zannetmiyorum hocam. Video çekimi konusunda iPhone'dan daha iyi olduğunu hiç sanmıyorum. Kamera olarak avantajları olsa da Samsung genelde doğru renkleri vermeyebiliyor. Gece çekimlerinde özellikle bu belli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,263
Üyeler
160,055
Son üye
ardasyuu
Top Bottom