Neler Yeni

Rehber İphone Tarafında En F/P Telefon İp16'dır!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Zaten sadece tasarımını,islemcisini,işletim sistemini övebilirsiniz.

Gidişte 60 70 bine 60 hz ekranlı telefon alan arkadaşlarada geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozamsn 165 180 240 hz monitör yerine 144 ye yeter 60 da yeter 😁
Yani dediğim gibi işlemci konusunda dedim. Zaten kamera ekran çözünürlük falan dersek android telefonları ip16 pro'da bile geçemezsin.

Fantastiktürk

80+ Bronze
İp16 serisi ile o işe tersine dönmüş durumda. Samsungun en güçlü telefonu s24ultra ip16'nın gerisinde kalıyor. Para olarak ise aynı parayı istiyor :D.
S24u 60k iken ip16 65k.
35 binlik samsunglar ile kıyaslamak yanlış onlar zaten işlem gücü olarak rakip bile değil.
Komik. Telefon sadece işlemciden oluşmuyor. Apple yd aynı fiyat olan telefonu TR'de 30k pahalı satıyor. Siz alabilirsiniz.

Şu %95'in, özelliklerinin %50sini kullanmayacağa telefona bu kadar para vermek bana aşırı saçma geliyor. Hele böyle yenilik yapılmayan bomboş bir seriye... 120Hz önemli değil diyenin ağzına çakarım şurda iki tane.

Ha illa Apple alınacaksa rehber faydalı bence de.

Son düzenleme:

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Baran Kut
Zaten sadece tasarımını,islemcisini,işletim sistemini övebilirsiniz.

Gidişte 60 70 bine 60 hz ekranlı telefon alan arkadaşlarada geçmiş olsun.

Ozamsn 165 180 240 hz monitör yerine 144 ye yeter 60 da yeter 😁
İyi de monitörle sağlanan avantaj da oyunlar için, telefonla da.

Değişken hertz kullanan tüm telefonlarda uygulamaların bir çoğu 60hz'de çalışıyor diye biliyorum.

60hz bence çok da ciddi göze batan bir kriter değil. Telefonun kullanım ömrü, bataryası, kamerası(subjektif), ekran kalitesi daha çok göze batan kriterler.

Ha kişisel yorumumu sorarsan, 60hz ne Apple yıl 2024 :kekw: çok da zor olmaması lazım yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet sunal
İp16 serisi ile o işe tersine dönmüş durumda. Samsungun en güçlü telefonu s24ultra ip16'nın gerisinde kalıyor. Para olarak ise aynı parayı istiyor :D.
S24u 60k iken ip16 65k.
35 binlik samsunglar ile kıyaslamak yanlış onlar zaten işlem gücü olarak rakip bile değil.
Ama 60hz bir ekranla geliyor sadece işlem gücü olarak düşünmemek gerekiyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,294
İsim
Hacı
2025 e girecez daha 60Hz peşinde koşanlar var :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Komik. Telefon sadece işlemciden oluşmuyor. Apple yd aynı fiyat olan telefonu TR'de 30k pahalı satıyor. Siz alabilirsiniz.

Şu %95'in özelliklerinin %50sini kullanmayacağa telefona bu kadar para vermek bana aşırı saçma geliyor. Hele böyle yenilik yapılmayan bomboş bir seriye...

Ha illa Apple alınacaksa rehber faydalı bence de.
Aynen tam dediğin gibi rehber iphone alacak kesim için.
Android tarafında sadece işlemci açısından iyi.
Kamera + batarya + ekran konusunda android çok daha iyi.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
o kadar işlem gücüne çoğu kullanıcı ihtiyaç duymuyor ki. ha sadece işlemci gücü önemliyse evet doğru ama genele baktığımızda samsungun 30k lık telefonlarını bile işlem gücü açısından çoğu kullanıcı zorlamıyor zorlayacak bir işi yok çünkü. burada devreye dayanıklık, ekran vb. değişkenler de var

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ebubekir usta
S24u 60k iken ip16 65k.
60hz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Ama 60hz bir ekranla geliyor sadece işlem gücü olarak düşünmemek gerekiyor
2025 e girecez daha 60Hz peşinde koşanlar var :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Geçen videoyun batu 60hz ile 120hz benim için aynı dediği için linç yemişti :D. Bende nubia z60u'yu 60hz kulllanıyormuş geçen fark ettim. İnan 120hz alınca bence değişen bir şey olmadı. Tabi kişisel bu. Hz'ye takıntılı isen 141341313441 tane android cihaz arasından istediğini alabilirsin.

Fantastiktürk

80+ Bronze
İyi de monitörle sağlanan avantaj da oyunlar için, telefonla da.

Değişken hertz kullanan tüm telefonlarda uygulamaların bir çoğu 60hz'de çalışıyor diye biliyorum.

60hz bence çok da ciddi göze batan bir kriter değil. Telefonun kullanım ömrü, bataryası, kamerası(subjektif), ekran kalitesi daha çok göze batan kriterler.

Ha kişisel yorumumu sorarsan, 60hz ne Apple yıl 2024 :kekw: çok da zor olmaması lazım yani.
Yüksek Hz ekran kaydırırken bile önemli.

-

Diğer arkadaşlar da çok güzle noktalara değinmişler. İlla İphone olacaksa rehberi anliyorum. Ama şu telefonlara bu kadar para çok saçma. Para harcamayı bilmemek resmen bu. Paran çok olmadan bunları alan biri hakkinda sığ, cahil yorumunu yaparım.

Geçen videoyun batu 60hz ile 120hz benim için aynı dediği için linç yemişti :D. Bende nubia z60u'yu 60hz kulllanıyormuş geçen fark ettim. İnan 120hz alınca bence değişen bir şey olmadı. Tabi kişisel bu. Hz'ye takıntılı isen 141341313441 tane android cihaz arasından istediğini alabilirsin.
Ya sizin kör olmanız gerçekleri değiştirmiyor. 1 hafta 120Hz'de kullan geri 60'a al bakalım. Nasıl takılıyor telefon? Ayrıca telefon animasyonlarında çakallık yapıyorlar. 60Hz'de de yumuşak duruyor ama değil. Bu insnları a*tal yerine koymak.

120Hz önemli değil diyenler fonlanıyordur (!) Monitörler ve ekran benim alanım. Siz milyar yoldan önemli olduğunu kanıtlarim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,912
İsim
Oğuz Oğuz
Yav arkadaşlar anladım cihaz 60hz. Zaten rehber iphone'lar arasında :D. Android işine girecek isek çoğu konuda geri kalır ama adam donanımdan yapay zeka kullanıp cihazından AAA oyunlardan assasins creed oynarken android kullanıcıları olarak ben dahil anca izleriz ki benim cihazda gen 3 var. Bu kadar güçlü işlemciye oyun yapamıyorsan bunun bir önemi yok. İnstada daha hızlı mı reels geçişi yapacağım?

Yüksek Hz ekran kaydırırken bile önemli.

-

Diğer arkadaşlar da çok güzle noktalara değinmişler. İlla İphone olacaksa rehberi anliyorum. Ama şu telefonlara bu kadar para çok saçma. Para harcamayı bilmemek resmen bu. Paran çok olmadan bunları alan biri hakkinda sığ, cahil yorumunu yaparım.

Ya sizin kör olmanız gerçekleri değiştirmiyor. 1 hafta 120Hz'de kullan geri 60'a al bakalım. Nasıl takılıyor telefon?

Ayrıca telefon animasyonlarında çakallık yapıyorlar. 60Hz'de de yumuşak duruyor ama değil.

120Hz önemli değil diyenler fonlanıyordur.
Keşke apple fonlasa dicem de zor.

Fantastiktürk

80+ Bronze

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,294
İsim
Hacı
Z60 ultra mı müthiş telefon :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,263
Üyeler
160,055
Son üye
ardasyuu
Top Bottom