4 ay. çift esim var mı o muhabbeti bilmiyorumMerhaba arkadaşlar kasım ayında amerika'ya gitme planımız var gidincede ordan iphone 17 pro max almayı düşünüyorum ama amerikadali 17 lerde fiziksel sim yok imiş esim ile maksimum telefon kapanmadan tütkiyede kaç ay kullanabilirim
3 cesit var:Peki her esimli cihaz çift esimli oluyormu
iphone modellerinde hem çift e sim hemde bir fiziki bir e sim var ama çinli markalarda yalan olmasın technopatta görmüştüm bir ara 3 sim slotlu ve 4 sim slotlu modeller var ama avrupa standartı yani amerika ve avrupa cihazları standart çift imei sorunun cevabı evet amerika cihazlarında çift e sim desteği varPeki her esimli cihaz çift esimli oluyormu
Çoğu zaman 8 aydan uzun sürüyor. Bu yıl benimki daha kapanmadı. 3 ay kala yılın bitmesine bana 90 gün mesajı geldi. Yani muhtemelen ya hiç kapanmayacak ya da maximum 1 ay kapanacakPeki her esimli cihaz çift esimli oluyormu
bu zaman kadar herhangi bir sorun yaşadınmı kayıtlı olmamasından dolayıÇoğu zaman 8 aydan uzun sürüyor. Bu yıl benimki daha kapanmadı. 3 ay kala yılın bitmesine bana 90 gün mesajı geldi. Yani muhtemelen ya hiç kapanmayacak ya da maximum 1 ay kapanacak
fiziki veya e sim farkediyor mu bu durum neye göre tamamen şans işi miÇoğu zaman 8 aydan uzun sürüyor. Bu yıl benimki daha kapanmadı. 3 ay kala yılın bitmesine bana 90 gün mesajı geldi. Yani muhtemelen ya hiç kapanmayacak ya da maximum 1 ay kapanacak
Hocam her türlü en iyi ihtimalle 4 ay çift telefon geziceksiniz. İPhoneda kaçarı yok bunun çünkü server kaydı yapılamıyor. Bazen uğraşıp didinip sadece şansa kurtaranlar var ama ne kadar doğru bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar kasım ayında amerika'ya gitme planımız var gidincede ordan iphone 17 pro max almayı düşünüyorum ama amerikadali 17 lerde fiziksel sim yok imiş esim ile maksimum telefon kapanmadan tütkiyede kaç ay kullanabilirim
peki en kötü ihtimalle maksimum kaç ay açık kalırHocam her türlü en iyi ihtimalle 4 ay çift telefon geziceksiniz. İPhoneda kaçarı yok bunun çünkü server kaydı yapılamıyor. Bazen uğraşıp didinip sadece şansa kurtaranlar var ama ne kadar doğru bilmiyorum.