Iphone fiyatları düşer mi

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
Güncel kur malum yeni yıl sonrası fiyatlar düşer mi sizce ona göre 11 almayı planliyorum düşme durumu varsa 11 pro alıcam

Ocak'tan sonra her şeyin fiyatı fırlayacak diyorlar, beklemeyin bence

Bak şu an düştü.

Güncel kur malum yeni yıl sonrası fiyatlar düşer mi sizce ona göre 11 almayı planliyorum düşme durumu varsa 11 pro alıcam
Artma ihtimali düşme ihtimalinden daha yüksek. Nedeni CB nin faiz açıklamaları ve diğer sorunlar.

CB yaptığı açıklamaya göre bu fiyatlar son kez artıcak sonra faiz çok düşeceği için vergilendirme azalıp fiyatlar sabit kalacak. Ama başarıyla uygulanır mı... Bilemeyiz.

düşmez

Doların eski haline dönmesi lazım, 10 civarına. Çıktığında artırdıkları gibi düştüğünde de eski fiyatlara geri çekerler herhalde ama dolar düşmez 😖

daha geçen gün apple zam yaptı düşmesi için doların birden baya düşmesi lazım

Bak şimdi Türk lirası her geçen gün değerini kaybediyor. Yani "bugün", yarından her zaman daha ucuz. Kurun düşeceği yok. Yıllardır kur yükselişte ne zaman düştüğünü gördünüz. Dolar 5 lira olduğu zamandan beri bir kere bile düşüş yaşamadı. Her geçen gün arttı. O yüzden ihtiyaçlarınızı ertelemeyin yok kur düşünce alırım yok doların düşmesini beklerim unutun o muhabbeti. Bak ben daha geçen gün QCY diye kablosuz kulaklık aldım 200 TL'ye. Ertesi gün oldu 269 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,471
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri