Neler Yeni

IOS İphone hangi ayarlarda video çekmeliyim ?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki gibi videolar çekmek istiyorum bu tarz videoları nasıl çekerim ?

Bir adet el tripodum var hep kalabalık yerlerde dolaşıyorum video çekmeyide seviyorum böyle videolar nasıl çekebilirim ? Ve hangi uygulama ile düzenleyebilirim ?

(video sahibinin telefonu İPhone X hiçbir uygulama kullanmadığını, ve telefonun kamerasıyla çektiğini söylüyor.)

Benim telefonum İPhone XS

Video:

Buna benzer telefonun kamerasıyla çekilmiş bir sürü video var.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki gibi videolar çekmek istiyorum bu tarz videoları nasıl çekerim ?

Bir adet el tripodum var hep kalabalık yerlerde dolaşıyorum video çekmeyide seviyorum böyle videolar nasıl çekebilirim ? Ve hangi uygulama ile düzenleyebilirim ?

(video sahibinin telefonu İPhone X hiçbir uygulama kullanmadığını, ve telefonun kamerasıyla çektiğini söylüyor.)

Video:

Biçimi “en uyumlu” yap yoksa Windows ortamında çoğu program render yapmana izin vermiyor. Kaliteyi de 1080P 60FPS veya 4K 30FPS seçebilirsiniz.

Burada asıl önemli olan videoları iyi çekmek ve o videolardan iyi montaj yapmak bunu da unutmayın.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz

Video:

Muhtemelen gimbal ile çekiyorlar. Hiç sallanma yok. Ek olarak adobeden editlemişlerdir.
Bende djı gimbal almıştım bir ara, dolapta duruyor.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen gimbal ile çekiyorlar. Hiç sallanma yok. Ek olarak adobeden editlemişlerdir.
Bende djı gimbal almıştım bir ara, dolapta duruyor.

Adobe Premiere Rush aboneliğim var fakat video için ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bende bunu almayı düşünüyorum bu yararlı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biçimi “en uyumlu” yap yoksa Windows ortamında çoğu program render yapmana izin vermiyor. Kaliteyi de 1080P 60FPS veya 4K 30FPS seçebilirsiniz.

Burada asıl önemli olan videoları iyi çekmek ve o videolardan iyi montaj yapmak bunu da unutmayın.
1080P 60 FPS, 4K 60FPS, 4K 30FPS hangisi ile çekmemi önerirsiniz ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Adobe Premiere Rush aboneliğim var fakat video için ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bende bunu almayı düşünüyorum bu yararlı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1080P 60 FPS, 4K 60FPS, 4K 30FPS hangisi ile çekmemi önerirsiniz ?
En uyumlu modunda 4K 60FPS modu kapanıyor. Diğer ikisinden birini kullanabilirsin.

Bence 4K 30FPS çek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,718
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom