Neler Yeni

Iphone İMEİ attırmadan 2 telefon kullanılabilir mi?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Celal Can
Selamlar, şu an mevcutta kendime yurt dışından 16 pro max aldım, 32 bin TL imei ücretine vermektense 4+4 ay kullandıktan sonra, kalan 4 ay için de 1 tane daha Iphone 16 alsam onu kullanabilir miyim?

Seneye yenisi çıkınca ikisini de elden çıkarabiliyorum ve kaybım çok az olmuş olur diye düşünüyorum. Bu sayede imei kayıt ettirdikten sonra 3 yıl telefonunu satamama gibi bir durumum da olmaz.

Aynı sim kartı ile 4+4 bir telefonu kullandıktan sonra o telefonu kenara bırakıp, farklı bir yurt dışı cihazı ile 4 ay daha kullanabilir miyiz? Deneyen var mıdır?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
murat
ip16ya gerek yok bi tane 6s 7 falan alıp bağlantı kurabilirsin onun üzerinden

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ip16ya gerek yok bi tane 6s 7 falan alıp bağlantı kurabilirsin onun üzerinden
Iphone 11'im var mevcutta. ama şöyle de düşünüyorum. Zaten 32 bin imei ücretine verecektim. onu vermek yerine bir 16 çözebilirsem hem onu kullanmış olurum hem de seneye az bir miktar ucuza tekrar satabilirim diye düşündüm

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hocam yanlış bilmiyorsam bunun için ek bir sime ihtiyacınız var. Aynı sim ile 8ay kullanılıyordu en son ama kesin bir bilgi değil bilen arkadaşlar yazacaktır. Ama 32k vermektense dediğiniz daha mantıklı. Bu arada yurtdışı iphone 16 pro max'i ne kadara aldınız?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlış bilmiyorsam bunun için ek bir sime ihtiyacınız var. Aynı sim ile 8ay kullanılıyordu en son ama kesin bir bilgi değil bilen arkadaşlar yazacaktır. Ama 32k vermektense dediğiniz daha mantıklı. Bu arada yurtdışı iphone 16 pro max'i ne kadara aldınız?
48400 TL

Top Bottom